onsdag 16 oktober 2013

Shoppingonsdag och en sväng till ikea!

Goddagens!

Sitter äntligen hemma i soffan! Varit full fart från stunden jag vaknade i morse.

När jag slutat jobbet så tog jag mej en promenad till svärmor och tog ut texas en runda. Efter de kom Erika förbi och vi tog bussen till stan. Hon skulle fixa en grej och vi (läs: jag) passade på att kika in på Zara! Deras minikollektion är ju underbar! Erika hittade 2 söta dräkter Som fick följa med hem till bebisen. (ni såg bilder i inlägget innan.) Sen tog vi bussen tillbaka till frölunda och till torget. Vi skulle möta upp Evelina och lilla Mathilda och käka lunch, så innan passade jag och Erika på att gå in på iems. Köpte pumpkins tofflor till lillen! ❤️ (de e oxå med i tidigare inlägget.)
Sen satte vi oss på adams cafe och väntade in dem. Det blev mixa egen sallad till lunch och en varm choklad till efterrätt! Jag är mätt än och har inte ätit nått efter de! Jag blir väldigt lätt mätt nu. Kanske för att jag redan har en sak i magen som tar plats? Kan de redan vara så?
Vi kollade lite mer i affärer sen va jag förbi Kappahl. Jag hade fått en lapp hem med 25% på valfri vara på barnavdelningen och en gratis valfri body. Så jag köpte skjortan och fick bodyn! Ugglor såklart! :D  (som oxå är med i tidigare inlägg.)  Stackars Erika fick lyssna på mitt och Evelinas babysnack! Hoppas Erika oxå vill ha bebis snart! Vore jättekul! :)

Vid 15 åkte Evelina och Mathilda hem. Jag och Erika gick oxå hemåt. Jag skulle ju till svärmor och hämta Texas och sen kom F och hämtade oss när han slutat. Vi hade bestämt att åka till ikea. Men när han kom och hämtade mej så orkade jag verkligen inte med ikea. Så kom vi hem, jag satte mej i soffan. Klockan va 17 och jag funderade på vad man ska hitta på nu då? Så det blev en sväng till ikea ändå. Vi bor ju 5 minuters bilväg ifrån ikea. Så det är ju ingen större ansträngning att åka dit. Det blir massa shopping dock! Lite redskap till köket, ny sänggavel, sängben och en fin sängkappa. Jag köpte gradinstång till vardagsrummet. Sån skena man fäster i taket. Och Gardiner till det. Kommer bli fint! Inte en enda grej till Bebis. Men det kommer sen när vi satt ihop sängen och så vi ser vad vi får plats med och så.

Nu är vi hemma. Har packat upp varorna och snart blir det en film i sängen innan det är dags att sova. I morgon väntar ett dygn till på jobbet. Efter de så har jag gjort mina 96 timmar på denna jobbvecka. Jobbar ju så var 4:de vecka. Men det gör inget. Sen är jag ju ledig 5 dagar. Det ska bli väldigt skönt.

Ha en fin kväll! Kram på er!

Inga kommentarer: