torsdag 31 oktober 2013

Mitt i natten.

Fröken piggelin här!

Jag är på jobbet. Och har egentligen mina jourtimmar nu så jag ska sova. Men hjärnan går på högvarv så jag har svårt att somna. Jag ligger istället och googlar allt till bebis och heminredning. Väldigt roligt! Mycket roligare än att sova tydligen. Att jag ska ha en heldag på stan i morgon är tydligen inget viktigt att vila upp sej inför. 

Så blev jag hungrig oxå. Så nu äter jag fil och flingor med russin på! Haha! I sängen! 


Jag kollar bilder på Instagram. #:ar. Babynest. Skötbord. Färgochform. Kidsconcept. Puuh! Hjärnan borde koka över. Men jag tycker det är så grymt kul! Och jag e sjukt ivrig! 

Längtar hem till min säng och min prins! Men nu jobbar jag inte dygn förrän fredag nästa vecka. Men jag jobbar dag på mitt andra jobb. På fredag. Önskar så att jag vore ledig! Hade varit så välbehövligt. Men jag är sen ledig lördag-tisdag. Så jag får väl bita ihop! Fredag klockan 19 kan jag landa i soffan! Hoppas F kan ordna en god middag till oss! Och sen massa mys! I helgen kanske vi skulle neråt. Ner mot Varberg/Halmstad. Han behöver nya fäljar till bilen, vinterdäcken behöver ju fälj oxå. Och han hade hittat några där. Jag älskar att åka bil! Så jag hänger allt på! Kanske man kan hitta på nått ner på vägen! Finns det nått kul i Halmstad eller Varberg vintertid? Som man inte bör missa? ;-) 

Nej nu ska jag försöka sova. Bebisen sover iaf! Varit väldigt lugn i kväll! Bara några enstaka buffar när jag la mig ner. Han är väl trött! Mamma har varit vaken sen 6 i morse! Piggelinmorsan! 



Så fin text! Funderar att sätta den på hans spjälsäng där huvudändan är en hel täcksida. ❤️ Skulle dock vilja ha hela texten grå och inget blått. Ska kolla om man kan ändra det. 

Inga kommentarer: