lördag 12 oktober 2013

Vila på dagen / greja på kvällen.

 Hej!

Tog mej en promenad från jobbet till svärmor för att hämta upp Texas. En tur som tar 25 minuter. Skönt att ha den biten att gå. Gick den till jobbet i går när jag skulle jobba oxå. Så får man röra på sig lite iaf.

Väl hemma så åt jag frukost och sen deckade jag på soffan en sväng. Efter det va jag helt matt! Tvätt tid vid 14 så jag tvättade och sen hamnade jag vid datorn. Leta saker till bebis är kul ju! Solen sken så fint ute men jag pallade verkligen inte att gå ut. Dock såg jag att mina fönster va sjukt smutsiga! Så jag tog tag i de! Putsade alla fönster. Har inte så många. 2 i vardagsrummet och 1 i köket + balkongdörren. Så det gick snabbt. Nu är de rena! Jag samlade sen ihop F's alla papper. Han har dem lite överallt. Jag är lite skadad och gillar ha ordning på pappren. Så när vi handlade sist så köpte jag en pärm till honom. Så nu har jag sorterat dem och satt dem i kategorier. Han får rensa dem själv. Men nu är de iaf i samma pärm och inte 25 olika lådor. ;-) Mitt motto är: Var sak har sin plats! 

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, ta en sväng med hunden och sen krypa ner i sängen och se en film. Slappa lite. I morgon är det ett dygn på jobbet som gäller igen. Tänkte ta med Texas dit först för det har jag frågat om det va okej. Men jag glömde förbereda jobbet idag innan jag gick. Och jag kan inte med att bara plocka med honom när jag inte kollat innan. Så det får bli en annan dag. Han får vara hos svärmor som han älskar att vara. ❤️ 


Dagens slappisar! Magen börjar bli rund och go! Va och köpte mina favoritchips förut. Halva påsen ligger nu i min mage. Andra halvan sparar jag till F! Bara äta sånt på lördagar för min del. Måste ju tänka på bebisen! Inte bra för h*n att jag äter för mycket "skit". Texas softade på idag han med! 

Inga kommentarer: