lördag 12 oktober 2013

Oj vad jag tjötar!


Kollar man min Instagram (jennybacklund) så handlar varenda bild den senaste tiden om graviditeten. Kollar man min Facebook så är det lika så där. Haha! Jag börjar bli en sån som man stör sej på ju! Jag har dock redan varnat mina vänner och bett dem som inte är intresserade att ta bort mej ifrån nyhetsflödet. Det är ju trots allt min Facebook/Instagram. Och det är ju en väldigt stor del av mitt liv, den här graviditeten. Typ allt just nu. Svårt att tänk på annat.

I morgon har jag iaf tänkt att gå och träna. Är på jobbet nu och kör dygnet. Så i morgon när jag kliver upp här är det på med träningskläderna och sen direkt till gymmet innan jag hämtar lille Texas hos svärmor. Vi får se va sugen jag är i morgon. Men har jag släpat med mej träningskläderna hit så får jag allt göra ett försök! Jag måste nu! Innan jag blir för tjock. Träningsvärk nu är bättre än +10 kg senare. Haha! Ursch! Kan ni tänka mej väga 70 kg? Inte jag! Jag har vägt 62 kr som mest, i gymnasiet. Men det va en kost stund, förhållande-kilon. Sen gjorde vi slut och jag rasade ner till 54 kg! Den har jag legat kvar där mellan 50-57 kg. 

Snart ska jag hoppa i säng här. Inte så trött idag. Ni kan tänka er att det varit svårt att hålla sej vaken från 7 till 24  början på graviditeten? När jag va som tröttast! Och de visste inte om att jag va gravid och inte hade en chans att anpassa sej efter det? Det va en tuff prövning. Ny på jobbet dessutom. Och allt ny info skulle lagras! Puh! Idag har jag talat om även för den nya kunden (brukaren) att jag väntar barn. Han sa grattis och hoppades vi kunde hålla kontakten även när jag går hemma med bebis och att jag sen kom tillbaka. Det känns skönt. Och tryggt. Kan man gå hemma i lugn och ro utan att oroa sej. 

Nej nu ska jag hjälpa till här. Sen sova! Natti natti!


Dagens formbild! :-P Mage vecka 19 (18+0) ❤️ Växer sakta men säkert framåt. 

Inga kommentarer: