onsdag 2 oktober 2013

Den lilla (stora) Hemligheten.

Jag tror att de flesta som följer denna blogg (som inte redan vet) har sett att det skett en liten förändring i mitt liv. Mest min kost. Kanske märker att jag skrivit att jag är trött ofta. Så nu kanske jag ska avslöja att jag faktiskt bär på ett barn! Helt otroligt och vi är superlyckliga över detta! Allt va väl planerat och det gick som det skulle, dock kanske lite snabbare än vi trott. Hur allt gick till antar jag att ni förstått men jag kommer ta och skriva inlägg om allt som skett fram tills nu. Jag går in i vecka 18 på fredag. Så jag har snart gått halva tiden. Jag får försöka dela upp det lite.

Varför jag inte bloggat om det innan är dels för att jag ville se att det gick vägen och dels för att jag ville vänta med att meddela dem på mina jobb. Och det har jag gjort idag. Och det gick bra. Puuh! Varit lite orolig över det när jag bytte jobb nyss och fick sen reda på att jag va med barn precis efter att jag tackat ja till jobbet. Jag har dessutom jobbar dubbelt i början av min graviditet och ni som varit gravid kan nog förstå hur kämpigt det har varit. Kräkts på morgonen och gärna velat sova en kvart i timman för att palla. Det funkar ju inte riktigt så på mitt jobb. Dessutom så har jag ju långa pass. Men jag har gått igenom dem, utan sjukskrivning! 

Som sagt. Jag kommer tala om allt för er. Men vad ni kanske förstår så kommer denna blogg vara rätt så fokuserad på att vi väntar en liten. Det kommer bli endel inlägg om det framöver! Hoppas ni hänger på ändå! 


Jag har inte fått så jättestor mage än, vilket jag tycker e superskönt! Men det syns! Här i vecka 17! ❤️


Här ser man tydlig skillnad på magen! Första bilden är tagen tidigt. Direkt vi fick veta att jag va gravid. Och andra då, i vecka 17. 2 kg har jag gått upp änsålänge. Och jag ska göra allt i min makt att försöka hålla mej under 70 kg gränsen! Jag har 11 kg dit nu. Det skall nog gå om jag inte samlar på mej massa vätska eller får nått cravings av något väldigt onyttigt! Ett inlägg om mina cravings kommer! ;-) 

Inga kommentarer: