torsdag 3 oktober 2013

Finaste födelsedagsbarnet!

Idag är med min älsklings födelsedag! Hipp hipp hurra! I kväll ska han firas med middag! Presentera har han redan fått av mej. 

Men nu sitter jag på bussen från jobbet in till stan. Har en klipptid klockan 11. Äntligen! Nu ska hon få ordning på min snea lugg och mina slita toppar! 

Jag ska sen ta en sväng på stan. Köpa saker till middagen i kväll. Fredriks mamma och kanske mormor ska kolla och åta med oss. Jag har lovat att göra en soppa till oss som Fredrik älskar. Och sen blir det lite småplock med ostar, korvar, grönsakstavar, kex, lite rostbiffrullar och såklart sushi! Ska köpa med några insideout! Mm! 

I morgon jobbar jag på mitt gamla jobb. Den kliver jag äntligen på 4 dagars ledigt! Så skönt! Har lite saker att fixa hemma. Sätta upp lite tavlor. Ska göra en fotovägg i vardagsrummet. Behöver bara fylla ut med hans familj oxå! Köpa lite mer ramar och framkalla bilder. Och så e det fest på lördag! Ja nyktert för min fel såklart. Har inte festat på 4 månader nu! Lite sugen faktiskt! Men jag har inget val. Det finns viktigare saker att tänka på nu. 

Ha en fin dag! Kram på er!

Inga kommentarer: