torsdag 24 oktober 2013

Sikken dag!

Go kväll! Jag sitter på jobbet och har precis ätit min lunch?! Haha det har varit fullt upp på jobbet idag och det har krånglat endel. Så ja, jag har ätit 3 clementiner och en banan på 12 timmar! Inte bra! Speciellt inte nu. Men så kan de gå! Nu har jag fått i mej lax och potatismos iaf! 

Jobbar till 09.30 i morgon, sen direkt till Vasastan för vaxning! Sen ska jag hämta lilla vovven, hem, dega lite, tillbaka till stan, lämna tillbaka en klänning som F tyckte va skitful! Haha! De går ju inte att ha på sej något han tycker e fult. Han sa: men va fan?! " Du ser ju ut som kakan i idol i denna klänningen! Dessutom ser du tjock ut i den!! Så kan du inte gå! " haha! Han e ärlig iaf! Och ja jag har ju fått lite mage av en anledning. Jag bara skrattade åt honom och packade ner klänningen med kvittot i påsen. Och tänkte va smart att ta med den idag då jag ändå skulle byta 2 tröjor på h&m. Jag har ju köpt en tröja där innan på gravidavdelningen och den är det storlek S på. Så igår när jag va i stan så hittade jag 2 nya tröjor jag ville ha från samma avdelning. Haffade dem i storlek S eftersom den tidigare passade. Men när jag kom hem så va de förstora! Som en säck satt de! Så jag bytte dem till XS idag, självklart glömde jag klänningen hemma! Så jag får göra ett ryck i morgon.

Efter F slutat jobbet så ska jag möta honom. Vi ska storhandla! På en fredag, på en lönedag, vid 16.00! Haha! Kommer vara kaos! Men det är enda dagen vi kan i helgen. Efter handlingen ska vi hämta en sak till bebisen! Wiie! Jag hittade en stokkestol för 400 spänn på blocket idag. Den är i björk. Så jag ska slipa och måla om den! Perfekt! 1100 kr billigare än en ny! Hoppas de inte kommer på att någon annan ska köpa den innan bara. Men jag har smsat honom och vi va välkomna i morgon eftermiddag att hämta den! 

I går sa F att på fredag ska du få ett paket?! Jag är galen i presenter! (Vem e inte de?) och han tycker det är så kul att reta mej för han vet va nyfiken jag är! Jag försökte få ur honom första bokstaven igår. Men det gick inte. Inte ens sista bokstaven fick jag veta. Vad kan de vara? Han säger att jag kommer att bli glad, och att han beställt presenten av en kompis.. Hmm. Inte ens en gissning har jag! 

Så nu får det gärna vara fredagkväll! Med en stokkestol och ett paket rikare! Och själkvart hemma i soffan med mina favoritkillar, mina 3 favoritkillar. Sambo, vovve och bebis! ❤️

Inga kommentarer: