torsdag 17 oktober 2013

Vilken soft dag på jobbet!

Idag har vi besökt ett köpcenter här i närheten med jobbet. Fikade i nästan 2 timmar. Hade så fin utsikt så man kunde sitta där och snacka och filosofera. 


Cheesecake! Så god! 

Vi hann oxå smita in på Kappahl! Jag fick en rabatt igår när jag handlade där. Som om inte 25% och en gratis body vore nog? Så idag köpte jag den F ville ha till bebben!


Sötaste overallen! Självklart Newbie. Fanns i denna, vitt och marinblått. Denna va finast. Jag köpte storlek 68 så kan han ha den till hösten. Kan ju inte köpa allt i 50 - 56, då hinner man ju inte använda allt innan han växt ur dem. Denna blir bra i höst nerbäddad i åkpåsen! ❤️ 

I morse när jag kommit till jobbet då satte jag mej i soffan och läste tidningen innan jag körde igång med jobbet. Han buffad flera gånger! Så häftigt! Jag tycker det är så underbart så varje gång han buffar så smsar jag F och talar om de! Haha! 

Sista passet nu. I morgon 9.30 går jag på 5 dagars ledighet. Hade behövt va hemma idag och fixa allt! Eller behövt kanske är att ta i. Jag hade velat vara hemma idag. Jag vill så gärna få ihop sakerna vi köpte igår. Men i morgon ska jag köra igång så fort jag är hemma. Skruva ihop huvudgaveln så får jag vänta på att F ska sluta jobbet. Tror inte det är så smart att lyfta madrassen själv. Iaf inte nu.


Denna ska vi ha i sovrummet tillfälligt. Vi ska sen när vi sålt min lägenhet och köpt större, köpa en bredare säng. Vi har nu 160 och vill sen ha 180. Får ju ett barn som säkert kommer vilja ligga hos oss ibland. Då kan nog 20 cm vara mycket! Behöver nya madrasser då de jag har är 11 år nu. Billiga, dock sköna. Men de blir lite lyxigare vid bästa köp. 

Ha en fin torsdagskväll. Här hoppas jag det blir tidigt i säng. 

Inga kommentarer: