tisdag 8 oktober 2013

Fylld av känslor.

Så svårt att somna på kvällen. Just nu rusar tankarna i huvudet på mej. Efter varje gång jag fått bekräftat att bebisen lever så drar planeringen igång. Jag har sett bebis 2 gånger och jag har nu hört h*n en gång. Men efter att det gått några veckor så är man rädd att planera och tänker: den kanske är död och här sitter jag och planerar och tänker köpa på mej grejer. Och så stoppar jag mej själv. Just för att inte bli besviken.

Min mage värker litegrann nu oxå. Lite som svag mensvärk. Bebis ska lägga på sej från 150 g till 200 g denna vecka så den växer väl så de knakar därinne! Växtvärk kanske man skall kalla det för istället för mensvärk. Men känslan e detsamma. 

Nu jobbar jag i morgon, (här ligger jag och bloggar när klockan ringer 05.40 i morgon.) sen jobbar jag ju dygn fredag, söndag, tisdag och torsdag. Då går veckorna undan! Och på måndag!! Ja jag vet att jag tjatar, så ska vi få se bebis!! Som jag längtar! En vanlig graviditet där msn inte gör kubtestet och allt går som det ska så är det inte förrän på rutinultraljudet som man ser bebis första gången! (Vecka 18-20) Jag hade aldrig pallat att vänta så! Vi såg våran i vecka 9 och vecka 13. Och nu vecka 19. Det blir nog ett till i december om jag får bestämma. Vill göra 3D/4D! Kostar 1300 kr. Men det kanske jag känner e värt de? Det blir ju trots allt 5 månader som man inte får kika in annars. Dock kommer vi gå och lyssna på bebis hjärta rätt ofta. Det kanske räcker? 

Jag kommer förmodligen få gå hem vecka 32 från jobbet då jag har ett tungt jobb. Så jag kommer jobba fram tills första veckan i januari som det ser ut nu. Jag älskar att jobba som ni vet. Men det hade aldrig funkat att jobba kvar sista tiden på mina jobb. Inte alls som P.assistent faktiskt. Man gör ju tugna lyft, och hjälper en vuxen människa i vardagen. När man kanske själv har svårt att röra sig. Gå hemma är något som skrämmer mej. Men det är så det får bli. Det är nog bäst för både mej, bebis och kunderna jag jobbar hos. Jag får väl få hemma och fixa inför bebis ankomst så gott jag kan. ❤️ Man vet ju aldrig vilka besvär man kan få i slutet. 

Nej nu ska jag försöka sova lite här. Så jag överlever morgondagen. Puss på er.
        


Inga kommentarer: