lördag 19 oktober 2013

Ullared med magvärk.

Vaknade 5 i morse med så ont i magen. Som mensvärk så jag antar att livmodern töjs ut nu. Lillkillen börjar bli stor därinne, vilken man inte kan se på min mage. Den är inte speciellt stor än. Men det är väl så när man tränade mycket innan. 

Vid 6 pallade jag inte att ligga kvar i sängen, så jag gjorde mej i ordning och vid 06.30 väckte jag F. Vi åkte förbi kafé Skåne och köpte varsin baguette. Sen åkte vi ner till Ullared. En timma tog de dit. Kaos redan vid 9! Vi köpte det vi skulle ha. 2 timmar tog allt. Jag hade fortfarande ont i magen. Så det va kämpigt med allt folk. Vi hittade babybjörnens bärsele som vi vill ha. Den kostade typ 200 spänn billigare och även babysitter från babybjörnen. Samma där. 200 kr billigare. Men det kändes lite för tidigt att köpa på sej sånt. Så vi köpte bara lite baskläder. Lägger ut ett inlägg om det senare. Sen köpte vi lite inredning och vridbart tväste till tvn till den i sovrummet. Eftersom byrån den står på nu ska ju ut härifrån. 



Solen påväg upp under bilfärden ner.


2 påsar och ett tv-väggfäste! 

Vi skulle ju även till Varberg och kolla på en vagn. Som vi blev förtjusta i! Så fin och så perfekt! Så vi köpte den. Kommer ett inlägg om den senare. Så får ni se bilder på den och sakerna som ingick! 

Vi hade tänkt vara hemma 17 igen, men vi va redan hemma 14! Skulle på kalas idag, men F fick gå själv. Jag ligger nerbäddad i sängen och somnade på 2 sekunder. Vaknar nyss och tänkte ta ett bad och äta lite mat. Jag är väldigt dålig på att äta. Och har än bara ätit den där baguetten i morse och druckit lite dricka. Och har ingen hunger alls! Såg att jag gått ner 0,5 kg, så nu är viktuopgången 2,5 kg. Jag måste bli bättre på att äta. Men det är så svårt när kroppen inte säger till.  Med min ätstörningsbakgrund så fungerar ju inte riktigt hungercentret emellanåt. 

Ha en fin lördagkväll. Här har jag fått order att inte göra något. Jag har lite saker jag vill sätta upp men jag får väl snällt vila. Svårt att gå från att köra 110 och sen måste sakta ner till 55. Jag har ju kört 96 timmar på jobbet under en vecka nu. Kanske får stanna och andas. Lära mej att jag inte kan göra allt längre. Jag får välja vad jag vill lägga kraft på och låta de andra vara. En stund. ❤️ 

Inga kommentarer: