onsdag 30 oktober 2013

Mybaby.se

Jag har tidigare bloggat om Stokkes stol tripp trapp och visar er tillbehören jag vill ha till stolen. Jag tänkte de här med newbornstolen kanske var lite onödig, men nu har jag läst lite om den och man kan ju även ha den på golvet och inte bara fast i matstolen.

Jag har kollat på blocket, tänkte man kanske kunde köpa en begagnad så blir det inte så dyrt. Men alla vill ha så mycket för dem. 800-900 spänn! Och den kostar 849 kr ny hos mybaby.se. Antar att de som säljer sina gamla inte har koll på dagspriset utan lägger ut dem efter vad de själv betalade. (De kostar vanligtvis 1195 kr). Jag har försökt pruta på 2 och talat om i mailet vad de kostar nya på mybaby.se. Men ingen har velat gått ner i pris. Köper ju inte en begangnad bara för att den kostar en hundralapp billigare än en ny? Då är en ny värt den hundralappen! Och då är stolen dessutom fräsch! 

Så idag ringde jag mybaby och frågade hur länge de tänker ha detta billigare priset, och de skulle ha det året ut. Men just nu är de väldigt poppis så de va slut på laget. Så han tyckte jag skulle göra en beställning så jag visste säkert att jag får en till kampanjpriset. Så jag smsade F och frågade om jag kunde beställa allt till stolen med en gång. Det fick jag! Så jag gjorde en beställning. :-) Åh! Så i helgen får jag montera isär stokke stolen och slipa den och vitbetsa den! Wiie! Jag älskar att pyssla! Ska köra stolsbenen på kökstolarna oxå för de är i ek nu. Men jag vill ju att allt ska se ut som det hör ihop! Kommer bli så fint! ❤️


Ska kanske tillägga att om man ska ha dessa tillbehör till tripptrappstolen så måste stolen vara tillverkad efter maj 2003! (Denna stolen kom redan på 70-talet så det finns några äldre där ute!) På den vi köpte stod datumstämpel under ena foten! 

PS. Älskar min sambo extra mycket nu när han går med på allt jag vill ha! Hihi! Självklart delar vi på all kostnad till bebisen! Ds. 

Inga kommentarer: