torsdag 31 oktober 2013

En dag i högt tempo!

Vaknade 7 idag. Jag behövde inte gå upp förrän strax innan 8. Men jag va klarvaken! Jobbade mina sista timmar på jobbet och sen åkte jag och hämtade upp Texas och sen direkt in till stan. 

Mamma och lillasyster kom med tåget strax efter att jag kommit in. Vi handlade med oss god frukost och åkte hem till mig och åt frukost/brunch och tjötade en stund. 


Jag visade alla fina saker jag köpt till bebisen! Vagnen och allt! Så åt vi tårta som jag köpt! Min favorit! Lemon curd tårta! 


Vid 13 åkte vi in till stan. Jag hade lite att fixa oxå. Lämna tillbaka en klänning och köpte de där strumporna på H&M till bebis som jag missat att köpa. Så va jag till twilfit och köpte gravidstrumpbyxor. Har hört att de är bra där. H&M's suger ju med en söm mitt över magen och 2 på rumpan! Lätt att ha ett tight fodral över de! Not. Så jag hoppas de här är bättre. Det är extra tyg vid magen och endast en söm vid rumpan. Och på magen går det 2 sömmar, en på varje sida av magen. De hade köp 3 strumpbyxor/strumpor och betala för 2. Så jag köpte med angorasockar till bebisen oxå! Gosiga att ha när han kommer! Så han inte blir kall om fossingarna!


Min lillasyster är ett fann av 1D och de hade tydligen en tillfällig butik i Göteborg nu, så vi fick väl besöka den då! :-)


Lycklig tjej! 

Och så avslutade vi rundan på stan med att besöka 4gott!


En påse godis och en dricka rikare. Jag vinkade av mamma och lillasyster sen åkte jag hem till mina prinsar. Nu ligger jag här på sängen och andas lite. Är helt slut! Har sovit 5 timmar i natt. Ryggen värker och magen gör lite ont. Sammandragningar. Tänkte ta mej ett bad och hoppa i onepiecen, sen laga lite mat och mysa ner mej i soffan med resten av min lilla familj. 

I morgon kör jag veckans sista pass. Jag har varit så nära att ringa vikarien och fråga om hon vill jobba. Men jag är på det jobbet så sällan så det kan vara kul att komma dit emellanåt. Och jag slutar ju jobba där vid årskiftet så jag får väl passa på att jobba så mycket jag kan, även fast jag känner mej helt slut. 

Ha en mysigt torsdagskväll mina vänner det ska vi ha!  

Inga kommentarer: