onsdag 18 december 2013

Av en ren slump..

Hej på er!

Nu har jag äntligen gjort mitt allra sista pass på gamla jobbet! Så skönt! Dagen gick dessutom av bara farten! Jag fick presenter oxå. En tränings bok för nyblivna mammor, och ett presentkort på babyproffsen på 500 kr! :-) 


Nu i kväll har vi ätit julmat här hemma. Rester från middagen i måndags. Och kollat på film. Jobs. Väldigt bra faktiskt! 

Vi hade ju beslutat att köpa en tvättmaskin, jag och F. Vi måste ha det när bebisen kommer för att slippa hålla på att springa i trapporna med den lille. Vi bor ju högst upp utan hiss. Så jag spanade in en tvättmaskin för några veckor sen. En som verkade bra, inte alltför dyr och inte lika djup som standard. Då vårt badrum inte är jätte stort. Jag hade sparat länken på den på min telefon. Av en slump surfade F in på elgigantens sida för att "kolla lite" så va det sänkt från 3495 kr till 2222 kr! Fram tills på söndag! Vi hade tänkt vänta tills efter mellandagsrean ifall de skulle ha sänkt den då. Men nu kunde vi ju inte låta bli att köpa den! Så han beställde den på nätet med hemleverans då jag inte kan hjälpa till att lyfta så tungt nu. Den kommer dagen innan nyår. Så det är ett tag kvar. Men va skönt! Slippa ha en tvätt tid att passa och slippa springa upp och ner. Slippa städa hela tvättstugan varje gång man använt den. Och i vårt badrum är det redan draget för tvättmaskin eftersom någon som ägt min lägenhet innan mig haft tvättmaskin. Bara att koppla in den! :-)

Nu ska jag snart hoppa i säng. Hade planerat en lugn dag hemma i morgon, men fick ett meddelande av fröken Erika förut som undrade om jag ville ses i stan i morgon! Så vi ska se om det passar med tiderna. Ska ju till min BM i morgon under dagen oxå. 

Natti natti på er! 

Inga kommentarer: