onsdag 4 december 2013

Så va det håret..

Nu är jag trött på mitt hår igen! Haha! Jag klarar inte av att se likadan ut förlänge.. Förutom när jag va blond. Då gick de bra. Men blond lär jag inte bli igen.

MEN! Jag ska slinga det tänkte jag! Hade funderingar på att göra det precis innan bebisen kommer. Men jag tror inte jag orkar vänta. Så nu vill jag göra det innan nyår. Kanske när jag är uppe i Värmland?

Luggen ska jag låta växa ut oxå. Nu ät jag trött på att inte kunna sätta upp allt hår i en tofs. Så jag hade tänkt spara ut den så jag kan slänga upp allt hår till sommaren. Jag ska tillägga att jag trivdes väldigt bra i lugg, men den faller inte på plats alls även fast jag haft den i över ett halvår. Den delar sig än i virveln. Så nu ska den väck! 

Såhär vill jag ha håret slingat!



Slinga överhåret och behålla underhåret lite mörkare. :-) 

Jag blir så jäkla blek i ansiktet såhär på vintern i hop med det mörka håret. Blir grå i ansiktet och måste hela tiden ha smink. Jag som aldrig annars använder foundation. Men de måste jag nu. Sen är jag visserligen gravid oxå. Det kan ju göra att hyn ser lite sämre ut. Och jag är röd runt ögonen. Tror det kan bero på järnbristen. Men det har jag ju börjat äta tabletter för nu.

Så nu ska jag kolla om det finns någon frisör i Karlstad som vill ta sig ann mitt hår i mellandagarna. Annars går jag till Nathalie på PAUZ när jag kommit hem tillbaka från Värmland. 

Inga kommentarer: