måndag 30 december 2013

Rädd hund och ungersk soppa!

Go kväll!

Ligger nybadad i nybäddad säng! Så mysigt! Smörjt in lilla magen och tagit min järntablett. Alla kvällsmåsten är gjorda. 

I natt väckte mig min hund. Raketer utanför. Stackarn! Jätte rädd! Så får han ju inte sova i vår säng. :-( men jag fick honom lugn och han la sig på sin plats. Sen somnade jag om. Vaknade 7 igen. Pigg! Nu hade jag tydligen sovit förlänge! ;-) fixade frukost sen tröttnade jag på att vara vaken och väckte F! Hihi! 


Tvättmaskinen dök upp vid 11. Sen drog vi och storhandlade. Vi har tvättat och en bara tagit det lugnt. Ätit tacos och kollat på film! 


Mums! 

Nu ska jag börja tänka lite nyttigt! Julen är slut! I morgon (nyårsafton) får jag slarva lite, men jag kommer slippa allt för onyttiga grejer framöver. Jag vill inte gå upp för mycket så jag har massor att gå ner sen när plutten kommit ut. Så nu får man nog börja tänka sig för lite. :-) 

När ni kom hem efter att vi handlat så hade Texas kissat och bajsat löst bajs i vår säng! Han har varit så rädd när han varit ensam lillkillen! :-( De kan tydligen inte låta bli att smälla på dagtid heller. Som tur var så hade jag bokat dubbel tvätt tid så vi kunde tvätta täcken och sånt oxå. 

Gjorde en jätte god soppa till kvällsmat! Ungersk svampsoppa (vegitarisk) som va med i kokboken jag fick igår. Soppa är verkligen underskattat! Blir soppa till förrätt i morgon också! Dock en skaldjurssoppa! 

Nu ska jag trötta ut mina ögon med tv-tittande. F kom precis och la sig. ❤️ Natti Natti! 

Inga kommentarer: