tisdag 10 december 2013

Nej!!

Vaknade som vanligt vid 06.40 när jag ska upp till jobbet. Allt gick som vanligt och jag klev på bussen. Bytte buss i stan och då pang! Så började jag bli så sjukt illamående! Tryck över skulderbladen och panikångest! Jag fick tycka på stopp och kliva av bussen. Könde hur kroppen började "brusa" och läpparna domnade bort och jag började tappa fokus. Snurrig och trodde jag skulle svimma. Svårt att andas. Kom av bussen och kräktes! 

40 minuter kvar till jag ska börja jobba. Fick ringa kontoret och sjukskriva mig. Fanns inte en möjlighet till att jag skulle ens kunna ta mig till jobbet. Gick hem till svärmor och nu ligger jag här på soffan. Mår lite bättre. Men det kanske beror på att jag ligger ner. Fortfarande tryck över skulderbladen. Bebisen mår bra iaf, det är det viktigaste. Han vrider och vänder på sig och sparkar sin mamma uppe i revbenen. 

Vet inte om det är graviditeten som får mig att må såhär, eller om det är något annat. Jag har ju inte haft några besvär tidigare. Eller ens känt såhär innan. 

Nu får jag ligga här tills jag orkar ta mig hem igen. Orkar jag inte ta bussen så kommer F och hämtar mig efter jobbet. Tur att svärmor bor här nära jobbet. 


Inga kommentarer: