onsdag 4 december 2013

Julkulan?

Idag har bebisen bökat och stökat i magen! Han har röjt runt och jag har kännt av honom mest hela tiden faktiskt! Kommer kännas tomt när han inte ligger därinne längre. Men så tänkte jag att i natt kanske han sover om han nu varit så mycket vaken idag! :-) 

Så nu ligger jag under täcket och hoppas jag slipper allt förmånga sparkar eller natthunger! Hehe! Har ätit makaroner och stekt falukorv till middag idag! :-D F va nere hos en kompis så jag fick laga middag till mig själv och jag valde det jag va sugen på! Mums va gott de kan va med så enkla rätter när man är sugen på det! Har ju inte ätit pasta på typ 3 år innan jag blev gravid! Så det är extra gott nu! Och potatis åt jag ju inte heller på typ 3 år. Potatismos! ❤️ Ris gillar jag inte ens. Jo i sushi går ris bra. Annars bläh! Näh nu ska vi inte skriva mer om mat.. Risken finns att man blir hungrig.. Haha! 

Jag har suttit vid datorn och kollat bebisinredning i kväll. Vi har inte köpt någon mobil. Vi ska ha en över sängen och en över skötbordet. Hittade en sida med 50% på den jag vill att han ska ha. Men jag väntar lite tills alla möbler är på plats. Så köper jag allt då. Man kan ju hinna ändra sig. 

I dag har min mage varit svullen! Ont i den! Öm! Sparkade bebis och ömma tarmar! Inte bra kombi! Jag hatar de där järntabletterna! De är inte bra för min mage alls! Tar dem varannan dag nu. Jag får stå ut. Har dessutom haft halsbränna halva dagen! Och sitter i än. Så jag ska pallra upp med lite kuddar och sova med huvudet högt. Det syns på min mage att jag är öm! Den är större! Haha! Idag ser den verkligen ut som en kula! Jag tänkte jag kunde ha en kort topp och byxor på jul så kan de andra få sysselsätta sig med att måla min mage som en julgranskula? ❤️ Hehe! 


Lilla "svullna" magen vid datorn förut. Har ätit rätt mycket bröd idag så det kan va där "felet" ligger. Bröd va ju nått jag oxå undvek under de där 3 åren med lc-kost. Då mådde magen som bäst! Men det vågar man inte äventyra med nu när jag har en bebis i magen. Hade säkert inte varit någon fara. Men eftersom det inte finns någon direkt längre studie på det så vågar inte jag vara försökskanin. Så lc-kost blir det igen när bebis är ute! 

Nej nu ska jag nanna! Stora äventyr i morgon! Evelina och Mathilda kommer och plockar upp mig vid 8! Vi ska först lämna Texas och sen åker vi mot Ullared! Nu ska jag köpa de där 2 julklapparna som jag ska köpa i år! Till min systerdotter Julia och min minsta lillasyster Angelica. Men jag vet redan vad jag ska köpa! Så det blir enkelt! Jo så kommer jag köpa lite till bebben! Såklart! Sånt som man behöver i början. 

Nej nu ska hon sova! Natti natti! 

Inga kommentarer: