måndag 16 december 2013

Vila min rygg.

Idag har jag fått ont i min rygg! :-( kanske har jag härjat förmycket i helgen och idag?

Började dagen vid 5. En livlig bebis i min mage och en kisspaus senare så somnade jag om och vaknade 09.30?! What? Nu snackar vi sovmorgon! Upp och hoppa! Skulle möta Evelina 11.30 i stan och jag ville fixa lite hemma innan. Frukost och fix och en kisspromenad med hunden sen åkte jag in till stan. 

Mötte Evelina utan barn! För nu är hennes sambo pappaledig över jul och nyår. Vi kollade i affärer. Hon köpte julklappar. Sen lunchade vi på steinbrenner och Nyberg. Soppa och nybakat bröd i olika sorter och tårtbuffé och kaffe! Mums! Mätta rullade vi därifrån och fortsatte vår shopping. Besökte babyproffsen en sväng och klämde på lite bebisgrejer. :-) Shoppade dock inte en enda grej till bebis idag. Jag köpte en stor skål på fot från chilli, doftolja på indiska som lukta jul! Och sen köpte jag 6 glas på TGR. Vid 15.30 åkte jag hem. Precis när jag klev innanför dörren så kom F hem. Så jag plockade i ordning hemma och dukade inför middagen. Han lagade all maten faktiskt! Jag behövde inte göra en grej i köket! Så underbart! Och det passade mej perfekt idag då jag börjat få ont i ryggslutet och ut efter sidorna. Foglossningar? Eller bara tillfälligt? Det märker vi i morgon. Jag dukade upp lite glögg och mys i soffan medans F stod i köket. 


(Nya skålen som apelsinerna ligger i!)


Jag gjorde bordsplaceringar på pepparkakor! :-) lite pysslig är jag allt! ;-) 

De ville se ultraljudsfilmen så den visade vi! Och så hade F's mormor med sig paket till oss! Hon hade stickat en tröja och mössa till lillkillen och köpt ett par jeans till de! ❤️ Så fick jag och F 1500 spänn i förlovningsgåva av henne! Så snällt! Så de får gå till nått i hemmet. Soffan kanske? :-) tack så mycket! 



Fick en fin julgrupp av dem oxå! 



Vid 22 åkte de hem. Nu ligger jag här och bloggar med ett öga! Haha! Väldigt trött! F har redan somnat och jag ska nu försöka göra samma sak. I morgon har jag inget på schemat förrän 18.00. Så det blir nog en heldag i pyjamas i morgon! Skönt. För det behöver jag. Eller ska jag kanske kalla mig själv för vi nu? 

Natti natti! 

Inga kommentarer: