fredag 13 december 2013

Beviljat!

Idag kom äntligen beslutet! Och det gick igenom! 100 %! Så den 10 januari 09.30 kliver jag av mitt allra sista pass på jobbet för ett tag framöver! Just nu är jag väldigt glad att jag har en fysiskt jobb! 



Så nu kommer jag gå hemma i 2 månader innan plutten är beräknad! Med betalt dessutom! ;-) så nu får jag inte fixa i ordning förmycket inför bebisens ankomst. Så jag har något att pyssla med undertiden jag går hemma och ruvar! 

Jag såg i mina papper att jag tjänat sjukt mycket pengar detta året! Det ökar för varje år! Det ska det väl visserligen göra oxå. Men det hade ökat med 21 tusen från förra året! :-) skönt att föräldrapenningen går på den årslönen! Och som jag kämpat! Helt otroligt att jag bet ihop och jobbade dygn i början av graviditeten när man kräktes och va så trött att man trodde man skulle somna stående! Och min kropp ville inte dricka kaffe så jag hade nada som kunde pigga upp mig. Jag e faktiskt sjukt stolt över min bedrift! Blev många timmar på soffan / i sängen när man va ledig för att orka. Tyvärr är gravidtröttheten svårt att ta igen. Eller förebygga. Man är trött även om man vilat. Nästan värre. 

Så nu kan jag slappna av och köra mina 7 dygnspass och 1 dagpass som jag har kvar på schemat! 28 dagar kvar. Hoppas magen inte hinner växa alltför mycket innan dess så det blir bökigare att jobba den sista tiden. 

Underbart.

Inga kommentarer: