fredag 6 december 2013

Jävla järn!

God morgon? 

Nja.. Inte alls! Tog en järntablett i går innan jag somnade och vakande vid 6 när F's klocka ringde och hade magknip! Jävla jobbig känsla! Första känslan är att det är något fel på bebisen! Ursch! Men sen kommer jag på att jag faktiskt tagit järntabletten på kvällen. Illamående oxå! Så det va nära på att jag sjukskrev mej i morse! Men jag är för snål! Haha! Jag bet i hop! Eftersom vi sov hos svärmor så behövde jag egentligen inte gå upp förrän 07.30. Så jag låg kvar i sängen och kollade på tv. Magen blev bättre och jag klev upp. 

Så nu är jag på jobbet! Snålheten tog inte slut där. Det blåste ute och jag tänkte jag tar bussen till jobbet. Det tar 25 minuter att gå till jobbet från svärmor. Men jag kom på att jag inte längre har månadskort på bussen, utan kontoladdning. Så en resa på 4 minuter kostar 18 spänn. Jag gick till jobbet! Haha! Det blåste inte så farligt förrän jag nästan va framme då jobbet ligger nära havet. Så det gick bra! Men vilken kass kondition man fått! Graviditeten har förstört min lungkapacitet helt! Annfådd och lätt tryck på bröstet och håll i sidan! Känns som man gått upp 20 kg istället för 6 kg. ;-) men fram kom jag, i tid oxå! 

Och de där med att jag skulle lägga ut alla saker som jag köpt på Ullared i går, i morse. Det blev aldrig av då jag kom på att F tog ju med sig alla saker jag köpt i bilen i morse! Så jag slapp ta allt plus hunden på bussen hem i morgon. Så då blir det lite svårt att fota det! ;-) Men i morgon är jag ledig. (Jobbar ju dygnet nu) så jag fotar allt då istället! 

Ha en trevlig fredag! Hoppas jag slipper strömavbrott i natt så jag får sova! I natt gick strömmen på jobbet tydligen så assistenten som jobbar fick sitta vaken hela natten då larmet inte fungerade alls. Vaka. Ursch! Tur de va hans sista pass och nu är ledig i en vecka! 

Ha en fin fredag! Har sett på Instagram att de flesta har fått lite vitt på marken iaf! Och ja, Instagram! Där heter jag jennybacklund om ni vill följa! 

Inga kommentarer: