onsdag 11 december 2013

Hemma och landar.

Hej!

Hemma och landar en snabbis.

Varit på möte, och förmodligen mitt sista möte med jobbet. Vi har fått 2 nya på jobbet så det va viktigt att jag va med och informerade hur vi jobbar. Fick en kram av chefen och ett lycka till! :) Efter mötet hoppade jag av på backaplan. Hade lite ärenden. Bla en sväng till h&m för att kolla om jag kunde reklamera en tröja som jag tvättat och inte hade kvittot kvar på. Den luddar och allt jag har till den blir vitt. Dessutom blir den noppig på en kvart så man får rolla den hela tiden. Så det går inte att ha den. Det va inga problem! Så jag fick pengarna tillbaka. :)

Va förbi rusta och köpte schampo, balsam och inpackning från aussie! Denna gången ska jag testa sånt som håret inte blir lika elektriskt av. För nu far det mest bara runt när man har stickat på sig. En sväng förbi stadium och köpte en fuskpullover som det heter på gammalt vid. Det är en krage man bara drar över huvudet som alla barn har. Haha! Fanns inte på vuxenavdelningen så det fick bli en svart från barnavdelningen. Jag får inte längre plats med halsduk i min vinterkappa då både bröst och mage växt. Så vill jag inte ha en stickad halsduk över jackan så jackan blir luddig av den. Så denna blir bra i vinter. Lättare att röra sig när det bara är en "polokrage" och inte en tjock halsduk. Dessutom så tussar sig håret i nacken när jag har halsduk. Det slipper jag nu! Köpte en sista julklapp till min systerdotter, och sen va jag en sväng till kappahl. Ville ha en kofta till lillen där. Men när jag såg den så va den inte så fin. Så jag köpte bara en dreglis och ett nattlinne till mig. Jo och ett svart lite längre linne då de jag har nu är lite för korta. Magen kommer fram om jag sträcker upp armarna i luften. :) Det va skönt, inget mammalinne alltså, utan ett vanligt. Kommer köpa mammalinne sen när bebis kommit och man kommer amma. (om de är så att det funkar.)

Nu har jag tid för vaxning vid 15.40. Så jag ska dra in till stan lite efter 15. I kväll blir det lugnt med pojkvännen. En film och mys i soffan. I morgon ska jag jobba igen. Sista passet, sen är jag ledig i 5 dagar. Ska bli skönt med lite ledig, även om vi har 100 saker att göra! F har spelning på fredag, så jag kanske hänger på och lyssnar. Om han inte spelar försent. På lördag ska han ut igen och fira en vän. Mycket nu. Grabbkvällar varje helg eller? :P Jag själv hade tänkt baka lite julgodis i helgen. Och ja, fixa de här köksstolarna så de blir klara någon gång! :D Så ska jag nog smyga upp skötbordet. hihi! Men nu är ju bebisen kläder tvättade så jag måste ha någonstans att lägga dem. Får skylla på det om F klagar. Han tycker det är dumt att dra upp det när vi har tusen kartonger med stokkestolen/newborn, barnvagnens ligg och sittdel, babyskydd mm som ligger därinne som väntar på bebisens ankomst! Men jag ska nog kunna organisera så han inte klagar! :D Jag är mamma! Så vi bestämmer! hihi

Nej nu får jag avrunda! Dags att dra snart!

Inga kommentarer: