tisdag 10 december 2013

Spoona kudden och mysiga filten!

Ligger äntligen nerbäddad i sängen. Har börjat sova med amningskudden med tyget är lite hårt tycker jag. Undra om man kan tvätta den?

Sover oxå med bebisens filt som ska med till BB. Den är däremot jätte mjuk och mysig! 

Jag låg kvar hos svärmor tills Fredrik slutade jobbet. Vågade inte sätta mig på bussen igen om jag skulle bli likadan. Men jag har mått bättre under dagen. Tror det kan va mitt låga järnvärde som gör det. Försöker ta en tablett varannan dag nu. Men undrar om jag inte får skippa att ta den kvällen innan jag ska jobba. Har ont i magen varje morgon som jag tagit tabletten kvällen innan. :-/ 

Vi åkte hem och lämnade Texas. Sen ville pojkvännen kolla på ny mobil. Så jag hakade på för att komma ut och röra på mig lite. Vi tog en sväng förbi Elgiganten oxå och kollade på tvättmaskiner. Så nu har vi bestämt oss för en! Men vi väntar till mellandagsrean! Ifall de har bättre pris på den då! Hittade en tvättmaskin för 27 tusen?! Helt galet?! (Inte den vi ska köpa alltså!) Jag frågade F om han trodde maskinen torkade och strök tvätten åt en oxå? Haha. Han trodde mer att den maskinen håller nog i alla år. Men det spelar väl ingen roll? Den blir ju omodern oxå tids nog? Sjuka priser. 

I kväll har vi gottat oss med chips och choklad och kollar på 2 avsnitt av breaking bad! Vi har sparat de 4 sista väldigt länge nu! Ingen utav oss vill att serien ska ta slut! Så nu har vi endast kvar 2 avsnitt! Sen är det helt slut! :-( Vi kollar på en annan serie oxå, American horror story! Men eftersom säsong 3 inte är släppt i Sverige än så går det väldigt långsamt för folk att lägga ut avsnitten med svernsk text. Ja jag vill gärna ha text. Den kan visserligen vara på engelska. Men bara det finns text så jag kan läsa. Har svårt att höra vad som sägs ibland. Kanske för ofokuserad. Då är det lättare att läsa texten samtidigt. Just nu har vi sett 5:e avsnittet av säsong 3. Och det kom ut för 2 veckor sen. Så nu hoppas jag det kommer ut ett till snart. Lite segt att det tar sån tid för man hinner ju glömma lite av senaste avsnittet. Men vi har inte tålamod att vänta till hela säsongen finns ute! :-P 

Idag har jag känt av bebis hela dagen. Tror inte han har sovit mycket alls. Kanske är så för att jag legat i soffan hos svärmor hela dagen och då har han varit vaken med mig. Väldigt mysigt iaf! Texas har blivit väldigt närgången den sista tiden. Vill gärna ligga så han kan ha huvudet på min arm/ben/mage. Kan han känna av bebisen tror ni? Ska bli väldigt spännande att se dem ihop sen när bebis kommit ut. Ska plugga på lite hur vi ska hantera situationen på bästa sätt. Så de blir vänner. 

Nej nu ska jag nanna! Har möte i morgon vid 10-12. Sen ska jag dra runt på stan i 3 timmar. Har tid för vaxning 15.40 och tänkte då att det inte va någon idé att åka hem emellan. Så jag ska kolla på de sista julklapparna. Och så måste jag köpa gravidlinnen för de jag har nu börjat bli korta så magen kommer fram! Inte så snyggt! Och så fick jag hem ett reklamblad från Kappahl och där i va det en jättefin kofta till lillen! Så jag måste nog köpa den! :-) 


Bebis-sockar! Världens sötaste klädesplagg! ❤️


God natt på er! 

Inga kommentarer: