lördag 14 december 2013

Sladdar och kablar..

Gokväll!

Idag har vi faktiskt fått endel gjort! Vi har kopplat högtalarna och fixat med alla sladdar och satt dem i lister. Så nu är det snyggt och prydligt! :-)


Den nya högtalarna! Blev väldigt snyggt! Och de spelar bra oxå! 

Sen har vi käkat pizza, städat lite och nu i kväll har vi kollat på en film och käkat skinkmackor! Mmm! Julvört med skinka och senap måste ju va det godaste som finns? :-D 

I morgon såg jag att det ska bli fint väder! Så jag ska nog ta med mig min lilla familj och dra ner till havet och ta en promenad! Sen ska vi hem till svärmor och koppla in ljudet. I morgonkväll ska jag hem till en vän som ska ha ett litet homeparty. Kul att träffa en del kända ansikten! Det va länge sen jag träffade dem. 

Nu ska jag ta ut hunden för en sista runda. Efter det blir det nog sängen. Jag vill komma upp i tid i morgon. Så jag får så mycket som möjligt gjort. Det gäller att vara effektiv på sina lediga dagar! Jobbar ju inte förrän på onsdag igen! Härligt härligt! 

Fixade mina naglar med gellack i kväll oxå. Köpte en ny färg när jag va på Ullared. Lite rosa och glitter såhär i de gråa vädret! 



Just nu är naglarna korta för jobbet. Men jag vill så gärna låta dem växa ut. Kommer väl dock vara rätt bra att ha korta när man fått en bebis. 

Natti natti på er! 
  

Inga kommentarer: