måndag 23 december 2013

Kvällen innan..

.. Julafton.

Jag sitter på jobbet och är lite smått uttråkad. Kan inte hjälpa det men jag fantiserar mycket om nästa julen. Nästa år ska det sättas traditioner! Jag vill vara uppe hos min familj redan dagen innan julafton. Så man kan mysa hela kvällen innan! Eller att de är hos oss! Jag är så trött på att jobba jul/nyår! Men någon måste ju göra det oxå. 

Dagen på jobbet har inte varit alltför ansträngande. Jag va dessutom utvilad när jag åkte till jobbet idag. Till skillnad från förra passet. Skönt. Nu kanske jag ändå klarar att jobba de sista passen. 

Idag plockade jag med mig min gellacklampa och lack till jobbet! Jag fick lite tid över och fixade mina naglar! Lila grund med glitter över! Så nu är de julfina! Ska fixa tårna också, men glömde ta med mig tabortmedel, så jag får fixa det hos svärmor i morgon. 

Längtar så till i morgon! Ska bli så mysigt att softa hos svärmor. Äta mat och bara mysa! Jag har myskläderna med mig till jobbet så jag kan hoppa i dem direkt till morgonen! Hehe. F kommer och plockar upp mig i morgon när jag slutat. ❤️ Jag har bett honom ringa innan han åker hemifrån så han inte glömmer något. Jag brukar lösa allt sånt, men nu är jag ju här. 

Nej nu får jag nog ordna middag till mig. Idag är det en sån dag som jag inte är speciellt hungrig. Jag har varit väldigt nyttig idag. Och det verkar vara så att jag inte proppar i mig så mycket när jag äter nyttigt. Ja och så är jag inte så trött idag, så jag "behöver" inga sockerkickar! Men i morgon blir det nog en och annan sockerkick! Har hört rycktes väg att det kommer finnas en paradisask på plats! :-D 


Inga kommentarer: