tisdag 10 december 2013

Tvättat första tvätten / och inredning!

Igår körde jag alla bebisens kläder i storlek 50-56. Vi har ju fått endel som är begagnat och de har ju en egen doft. Så jag körde allt i maskinen igår för att allt skulle neutraliseras i doft. Köpte parfymfritt tvättmedel och sköljmedel. Sensitive.

Och sen hänga upp allt! Åh så sött allt e! Strumporna hänger ju knappt kvar, så jag får nog köpa en sån hängare med klädnypor i så de hänger kvar. Vi ska ju köpa tvättmaskin hem. Men just nu tvättar jag i tvättstugan men hängde kläderna uppe i lägenheten. Så jag kan titta på tvätten emellanåt! Hihi! 

Förvaring av kläderna blir en senare fråga. Vet inte riktigt hur vi ska förvara dem. Finkläderna ska hängas på en stång. Men vart strumpor och resten ska ligga har vi inte klurat ut än. Blir kanske hyllor på väggen med små lådor att förvara strumpor i? Färg och form har ju väldigt fina lådor! 





Funderar på att blanda grönt och grått av färg och form. Men prickigt eller med får? Båda? Den gråa "hänghyllan" vill jag ha över skötbordet som man kan förvara hygienartiklar i. 



Detta har vi önskat oss! Först ville jag ha spjälskydd i grått/vitt prickigt. Men har kommit på att helvitt är smartare då det passar till alla sängkläder. Även det beiga med stjärnor som jag köpte förra veckan. :-)



Och dessa vill jag ha! Den "mjuka" mobilen vill jag ha över sängen. Den har en spegel under. Den i trä vill jag ha över skötbordet. Och speldosan med björnen på månen vill jag ha fäst inne i sängen. Bara melodin är lugn. Annars får man köpa en annan! 


Jag älskar sånt här pyssel som ni kanske förstår! Och ska börja göra i ordning så fort jag har tid över. Förhoppningsvis går G-penningen igenom. Och då har jag tid att ta lite pö om pö. ❤️ 

Inga kommentarer: