torsdag 19 december 2013

God morgon torsdag!

Hej hopp!

Här vaknar man till liv när F går upp till jobbet! Ingen idé att ligga kvar och försöka sova, utan det är lika bra att gå upp och ta vara på dagen. Magen kurrade oxå, så frukosten va efterlängtad! 

Tog min järntablett i går innan jag somnade. Nu verkar kroppen må bättre av dem! Skönt om det är så att jag inte kommer ha magknip av dem mer! Då kanske jag kan börja ta den varje dag? 

Jag hade tänkt ta en promenad nu på morgonen så fort det börjat ljusnat ute. Vågar inte gå ut i mörkret! :-P hehe! 

Så har jag skickat önskelista till "tomten"! 



Denna vill jag och bebis ha! :-) hoppas tomten förstår vad jag ändå slitit detta året med graviditeten, jobb och hemmet! Jag länkade den till "tomten" och kan väl länka den här oxå, om det är så att han läser min blogg? :-P 


/ tack på förhand! :-D

Få se om jag kommer in till stan idag. Det beror på när Erika får sin klipptid. Hon skulle höra av sig vid 10. Är väldigt sugen på en tomtelatte och att träffa henne, det va länge sen nu! Vi som typ träffades varje dag när vi va singlar! Vilken underbar tid det var! Bästa sommaren! Men nu är det andra tider. Som oxå kommer bli fantastisk! ❤️ 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sjunga lite för magen. Han är vaken därinne! Kraftiga sparkar i mammas mage nu! Tänk att det ligger en livs levande människa därinne? E inte det sjukt? Så svårt att föreställa mig att jag ska gå såhär en stund till. Så fort han är redo så är vi mamma och pappa. Och det finns ingen återvändo. Tänk att den dagen han kommer så vänder han upp och ner på vårt liv. Det kommer aldrig någonsin mer bli som förr. Då är det han som går först. I alla lägen. Jag längtar och skräms av tanken. Men mest längtar! 


Mamma och pappas lilla paket! :-* 

Inga kommentarer: