tisdag 3 december 2013

Oj va det ska vara svårt att somna..


Idag har jag haft en riktig fixardag! 

Jag vaknade 7 pga att jag somnat tidigt kvällen innan. Så jag låg kvar i sängen och kollade på julkalendern. Bebisen vaknade och började böka runt i magen. Så vi hade en liten mysig stund innan jag sen klev upp vid 8. Då hade jag tvätt tid. 

Sen har jag spikat antennkabel! 2 st! Så nu sitter de fast i väggen längst listerna! Det tog tyvärr slut på spik/klämmor så sovrumsdelen är kvar än. Får ordna det i helgen. Jag insåg sen när jag spikat klart va dammigt de va bakom soffan. Så jag drog fram dammsugaren och dammsög hela lägenheten! :-)

Vid 15 va jag klar och hoppade i ett bad och gjorde mig redo för att F skulle komma hem och vi skulle på ultraljudet som jag bloggade om i tidigare inlägg. 

Efter ultraljudet gick vi till Tara och käkade! En turkisk restaurang som vi blev tipsade om. Oxrullader med örtkryddad potatis och kolgrillade grönsaker. Låter väldigt gott! Och inte direkt billigt. Det va varken eller kan jag meddela. Dyrt och smakade ingenting! Nu va det säkert inte deras fel. För F fick ena oxrulladen av mig och han tyckte min mat va godare än hans! Mmmm!! Sa han. Så jag tror bara det är mina smaklökar som spökar med mig. Trist! 


Ser ju väldigt gott ut!

Jag blev mätt iaf! Dock inte tillräckligt, för nu sitter jag här i mitt kök vid midnatt och äter yoghurt med special K! Haha! Jag kan inte somna! Och brukar faktiskt bli hungrig när jag lägger mig. Jobbigt att klockan ringer om 5 timmar och 45 minuter bara.. 

I morgon gör jag näst sista passet ever på mitt gamla jobb. Och jag kommer vara så trött! Ursch! Men jag kan verkligen inte somna! Vissa dagar är jag jätte trött och vissa kan jag vakna 7 som idag, inte sova något alls på dagen och ändå sitta här klarvaken vid midnatt. Väldigt jobbigt! Frustrerande! 

Men nu är skålen tom. Och jag ska försöka gå och lägga mig igen. Ska bara tycka i mig ett kokt ägg innan jag kryper ner under täcket. Ägg brukar göra susen för hungrig nattmage! 

God natt på er! ❤️






Inga kommentarer: