lördag 7 december 2013

Sortering!

Nu har jag gått igenom bebisen kläder i storlek 50 / 50-56 / 56. Nu vet jag vad vi behöver fylla på med. 


Storlek 50 behöver vi iaf köpa 2 pyjamaser. Så vi har i början. Om det är så att han faktiskt kommer vara liten när han föds. Det vet man ju inte. Så 2 får räcka. Är han pytte så får man väl köpa på sig fler efteråt. Eller be någon köpa det till oss. Vi har stickade koftor som F's mormor stickat. Vet inte vilken storlek det är på dem. Så de kanske passar i början? Han har en overall, tofflor och vantar i 50. Och mössor. 


Här är kläderna som är mitt emellan. Så dessa kanske passar som 50 också. 


Och 56 är det vi har av mest. Men vågar ju inte köpa förmycket i 50 för att han kan ju va förstor för det. Sen kommer ju storlek 56. Så det har vi en del. Han har en björnoverall i 56 också. Vi kommer behöva köpa mer pyjamas. Eller önska oss. Och några tjocka koftor. Han kommer väl förmodligen ha denna storlek på våren så mitt emellan kläder krävs här. Kanske ingen tjock overall. Han kommer ju ha åkpåsar och filtar i vagnen och babyskyddet. Köpa några tuffa jeans oxå! Men de flesta tuffa kläder kommer från storlek 62 -> och det har vi också ett gäng! 


Och så sockar och mössor!

Nu får jag köpa parfymfritt tvättmedel och sköljmedel så jag kan tvätta detta lite längre fram. ❤️

Uppdate:

Beställde 2 pyjamaser i storlek 50 nu. Dessa 2 blev det! Har lite svårt för löjliga och färgglada tryck som ni kanske vet.


H&M 149 kr för 2. 

Inga kommentarer: