torsdag 19 december 2013

Hejsan hoppsan!

Sikken tråkig dag jag haft! 

Vid 9 tog jag mig ut på en promenad. 30 minuter. Det va skönt. Men vädret sög ju! Grått och tråkigt. Dock inget regn just då. När jag kom hem tog jag ut hunden. Han går som längst till busshållplatsen, sen när han inser att vi inte alls ska med bussen utan förutsätta förbi så bromsar han och helt plötsligt så går han jätte sakta bakom mig. Då vill han vända hemåt. Tänk ändå att de där små tassarna får trampa runt i grus och sten nu när de sandat fast ingen snö finns. Det är nog inte så skönt. Så jag försöker gå där han kan gå i gräset iaf. Men det är bara att inse att han inte vill promenera denna årstiden. Vi motionerar med bollkastning inomhus istället! Det tycker han är roligare. Han gör sina behov direkt vi kommer ut. Regnar de så gör han bara det nödvändigaste. Då säger jag till honom att vi inte går in förrän han gjort båda sakerna. Han fattar och gör det så fort han kan. Sen springer han mot porten. Hehe! Men på sommaren älskar han att vara ute. 

Idag har jag i varit hos BM och innan det va det ju tänkt att hag skulle åka in till stan och träffa Erika. Men jag va för seg. Orkade inte stressa. Så vi ska ses en annan dag istället. 

F va med sin pappa i F's farfars lägenhet och röjde eftersom han gick bort i söndags. Så jag va ensam fram till 20 typ. Riktigt tråkigt! Och visste inte vad jag skulle hitta på? När jag är uttråkad som brukar jag ta ett bad. Så jag hoppade i ett skumbad och tog med datorn in på en stol och kollade på en film samtidigt. 


När 30 minuter gått så insåg jag att det va bäst att kliva upp innan jag såg ut som ett russin! Hoppade i pyjamas och myste ner i soffan och kollade klart på filmen. Natti natti. Jag somnade! Vaknade 30 minuter senare och va superhungrig! Middag och sen kom F hem. Poff så va den meningslösa dagen över. Ursch! Jag får sån ångest när jag inte gör nått meningsfullt under en dag. Jo visst jag va ju till BM och så. Så nått vettigt blev det av dagen. Men jag känner alltid så när jag inte gör nått en hel dag, att jag lika gärna kunde vara på jobbet och tjäna pengar. Men det kan man ju inte vara mer än jag redan är. :-P man behöver såna här meningslösa dagar oxå! Men jag tänker på tiden jag nu ska gå hemma och vänta på bebis! UFF va rastlös jag kommer att bli! Klättra på väggarna! Kanske skulle börja måla? Jag är trots allt grym på de! MVG i bild och har vunnit tävling som liten! :-P skulle så gärna vilja gå en kurs. Det kanske är något att göra under mammaledigheten. En liten kvällskurs så får bebis och pappa vara lite ensamma. ❤️

.. i morgon kommer yttligare en ledig dag med tomt schema! Vi ska tvätta på kvällen, men innan dess är schemat tomt. F trodde han slutade redan 12 i morgon. Så vi får la se till att hitta på nått! Baka lite julgodis kanske? Vi ska iaf fixa ihop en god middag i morgonkväll. Lär bli en film eller 2. Vi har ju 2 avsnitt av breaking bad kvar! De allra sista! De kanske man skulle riva av! Ursch! Vill inte att de ska ta slut! Som ett förhållande ju! :-( 

Näh nu ska jag försöka somna! Jag har lovat mig själv att nu ska dygnsrytmen tillbaka. Jag ska försöka vakna när F går till jobbet, eller iaf inte senare än 8 och lägga mig med F. Så vi har rutiner. Innan plutt kommer! Dock går F på 17 dagars ledigt nu! Så här lär det inte bli några rutiner resten av detta året! Haha! 

Glas stående på magen - check! 


God natt på er! / lär vända mig ett par gånger innan jag går in i drömmarnas värld..

Inga kommentarer: