söndag 1 december 2013

En sväng blev en heldag..

Hallå där!

F vaknade vid 11.30 så jag fick med honom till stan! :-) vi va inne mellan 13-18. Kollade i affärer och råkade shoppa lite! Och jätte lite folk inne oxå! Så skönt! Man kunde gå i lugn och ro utan att behöver trängas! Och hur ofta händer det i Göteborg en söndag? Första advent dessutom? Vi va förbi svärmor på jobbet. Hon jobbar ju på Åhléns på helgerna.

Vi blev hungriga och beslutade oss att äta på pizzahut. Påvägen dit va det någon som kom bakifrån och tog armkrok med mig och F. Då va det hans mormor som sett oss! Ja eller mig! Hon såg min mage och tänkte: åh en liten bebis! Så tittade hon upp så va det jag! :-) så vi bjöd med henne på pizza! Väldigt trevligt! 

Mums! En small med tunn botten! Nam nam! 

Vi köpte adventsljus och ett fat. Och sen hittade jag siffror att sätta i ljusen! Och så gick vi förbi 4gott och köpte godis som dekoration! 


Och en liten till vardagsrummet!


Det är Texas egna! ❤️ 

Ja så va vi på Åhléns och köpte nya handdukar! Det va på tiden! De vi (jag) har nu är jättegamla och behövde bytas ut. Så nu har vi ett gäng fräscha fluffiga handdukar! 


De ljusa e mina och de mörka F's! De kostar lite mer på Åhléns, de gick på 1000 kr. Men det är de värt med tanke på kvalitén! Hatar tunna handdukar! 

Och så va jag på kicks och köpte ny mascara! 


Fick såna av svärmor förrförra julen. Väldigt smart med 3 små! De är perfekta att ha i handväskan när man jobbar dygnet så man kan sminka sig lite när man går ifrån jobbet. Alla 4 är olika modeller så det kan va vara så att man hittar en ny favorit! Hade 20 % idag så få får man passa på! 

Nu är vi hemma igen! Vi la ner detta med att baka lussekatter i kväll. Vi är trötta efter timmarna på stan. Så nu vill vi bara ta det lugnt. Ska hoppa i ett bad nu och sen ner i mjukiskläderna. Solsidan om 40 minuter. Och lite kvällsmat till bebisen i magen! Konstigt nog så känner jag mig mätt rätt länge efter att jag ätit. Men gravidhungern kanske kommer senare i graviditeten. 

Nej nu badet! 

Inga kommentarer: