måndag 17 februari 2014

3 veckor..

Idag är det måndag. Endast 3 veckor kvar.

Jag har ju ont emellanåt av förvärkar och fick frågan om jag tänker: "shit, är det dags nu?" Men det gör jag inte. Jag är så inställd på att han inte kommer komma före 10 mars så jag tänker inte alls att han kan komma innan. Jag tänker snarare att han kommer efter 10 mars. Så det är skönt. Då känner jag mig inte så inlåst och "måste sitta hemma ifall han kikar ut". Jag tänker att min förlossning kommer ta evigheter. För får jag en snabb och relativt lätt förlossning så är det en bonus. Men längre än så kan jag inte tänka. När jag kommer till tiden efter förlossningen så är det svart. Tiden med barnet har jag sjukt svårt att föreställa mig. Finns inga bilder i huvudet alls. Mer än bilder på såna stunder jag längtar efter. Som att ha bebis mellan oss i sängen. Mysiga morgonar med frukost med min nya familj samlad. Första barnvagnspromenader. Men det är ju såna bilder de flesta har. Det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar efter tiden med bebis. Se hur jag blir som mamma. Hur jag kommer hantera det. Väldigt spännande!


7,5 % kvar, 21 dagar = 3 veckor till BF. I morgon räknas han som "färdigbakad" och kan i regel komma när som helst. 


Ägget! ❤️  En utav de finaste bilderna Ilda tog på mig. Denna ska upp på väggen helt klart. Svärmor hade en jättefin ram (som man sätter in flera bilder i) som jag blev sugen på så jag ska kolla vart hon köpt den så ska jag fylla den med bilder från fotograferingen. ❤️ 

PS. Ramen fanns på chilli! Så jag får ta en sväng dit! http://m.chilli.se/sv/artiklar/katarina-fototavla-vit-52x52-cm.html ds.

Inga kommentarer: