torsdag 6 februari 2014

Fotografering och present!

Hej! Vilken rolig dag!

Tog en snabb sväng på stan innan jag åkte hem till Ilda. Köpte med mig ett par pyjamasbyxor och en blomma till håret. Och fika! Sen tog jag bussen dit. Vi fikade först sen fotade vi en massa bilder! Ska bli riktigt kul att titta på bilderna sen! 



Vi tog en sväng i stan efteråt. Lunchade och sen åkte vi hem till mig. Ja eller jag åkte hem, Ilda åkte till oliver som bor granne med oss. 

Jag va helt slut när jag kom hem! Hoppade i mjukisar och la mig på soffan under en filt med Texas. En halvtimma senare så kom Fredrik hem. Han hade med sig en påse från mediamarkt. Tänkte inte så mycket på det förrän han räckte över den till mig och sa att han köpt en present till mig. Min första tanke var: "det va en tunn brödrost!" För det va det enda jag kunde tänka mig att det var då jag kollade på en sist vi va på mediamarkt. Men den förstod jag va det var! 

Jag hade länkat denna på Facebook i morse: 



Jag var och lyssnade på dem samtidigt som jag kollade på brödrosten. Men de kostade 1690 kr. Och även om jag har råd att köpa dem så tänkte jag att det kanske va onödigt. Jag tänkte att jag köper dem i sommar så sparar jag ihop istället så känns de inte så dyra. ;-) 

MEN jag behövde varkenspara eller bränna pengarna på en gång för dessa hörlurar låg i påsen! :-D Bästa pojkvännen i världen! ❤️ Nu kan jag powerwalka med hög skön volym med barnvagnen hela våren och sommaren! Wiie! 

Snyggisar med väldigt bra ljud! 


Nu är jag sjukt trött! Så jag hoppas jag kan sova ordentligt i natt. Och somna i tid dessutom! I morgon ska jag in till stan och luncha med Sara. Men ska inte träffa henne förrän strax innan 13. Så jag har en lugn förmiddag hemma innan. 

Natti natti! 

Inga kommentarer: