onsdag 12 februari 2014

Bästa och billigaste skydden för iPhone!

När jag fick ut min 5:a genom försäkringen så köpte jag ett fodral/ficka på indiska i skinn. Det kostade bara 79 kr. Rätt billigt för att vara i skinn om man kollar på vad de andra kostar. Det va superbra! Men så råkade jag tappa det på bussen för ett tag sen. Så nu har jag letat efter ett skydd jättelänge då de på indiska inte fanns kvar. (De hade reat ut dem.) MEN så surfade jag in på deras hemsida i söndags. Då fanns de där! För 34 kr?! Rea där också! Så jag klickade hem 2 ifall jag skulle tappa ett igen. 


Ett svart och ett i aprikos! 

Jag har ju haft problem med att telefonen stänger av sig när det är kallt ute. Så denna kanske håller värmen på min lilla iPhone. Dock så är det mildare ute nu och det var veckor sen den stängde av sig pga av kyla. 

Från det ena till det andra så är jag lite sugen på att byta telefon. Fredrik har köpt nexus 5 och den ska tydligen va riktigt bra. Jag är dock bara så inkörd på iPhone. Har haft 3:an, 4S och nu 5:an. Och så har jag ju en iPad och en MacBook. Och de är så bra sammankopplade! Tar jag en bild med min telefon så hamnar de automatiskt på datorn och ipaden. MEN man kanske skulle pröva en ny ändå? Jag är lite trött på att iPhone har så liten (smal) skärm. 

Inga kommentarer: