måndag 24 februari 2014

Vi har gjort 95 %

Här har hon vaknat 3 gånger för att kissa i natt. Nu sista gången vid 4. Och än har jag inte kunnat somna om. Det värker i svanken! :-/ försöker hitta en skön ställning men det är svårt. Lillen Är vaken och rör på sig. Han har nog också svårt att få till en skön sovställning. 

Nu visar appen 5 % kvar och idag är det 2 veckor kvar till BF. I morgon går jag in i vecka 39 (38+0). Tiden har flugit förbi även om det inte har känts så emellanåt. Men nu kan man räkna med att han är här om max 4 veckor. Förhoppningsvis inte för långt efter BF. Helst precis på dagen. Ja okej. Han får komma innan också. Gärna på onsdag om jag får önska! 


Nu känns sammandragningarna starka nere i magen. Det verkligen suger ihop sig och samtidigt så drar det i höfterna. 

Jag har tid hos BM på fredag igen. Det borde väl vara näst sista besöket om han kommer till BF? Inte sista väl? Tror man ska gå en gång till. Och går jag över tiden så blir det ju fler gånger. Då ska man väl få en tid för igångsättning och så. 

Nej nu ska jag försöka få till en skönare ställning så vi kan få ytligare några timmars sömn. Om han slutar retas med att puta ut med rumpan i sidan på mig. ❤️ Retsticka! 



1 kommentar:

Marie sa...

Min barnmorska bokade in även besök efter BF när jag var i V 23 (lagom roligt) men sista besöket blev 39+5 :)