måndag 10 februari 2014

Måndag 10 Februari. Vad betyder det för oss?

Alltså idag är det 10 februari och det betyder att det är prick en månad tills Lilla L är beräknad! Inte nog med det så är faktiskt februari en kort månad, och 10 mars är faktiskt en måndag. Så det betyder att det är prick 4 veckor kvar! Nu känns det väldigt nära! Jag sa till Fredrik förut:

- Det är bara 3 helger kvar! Sen är han tänkt att komma!! 

- oj! Va? Är det så nära? Snart har vi honom här ju! :-)

Wiie! Nu känns det inte längre som en evighet. Skönt. Men han kan ju faktiskt bestämma sig för att stanna inne 2 veckor till. Och då är det helt plötsligt 6 veckor kvar, 5 helger. Hoppas inte! Vill inte bli igångsatt och hålla på i all evighet på förlossningen! 

Man är väldigt nyfiken på när han tänkt komma ut faktiskt! Det är en utav tankarna som dyker upp ofta i mitt huvud. Men det finns ju inget svar på förrän han är här. Samma med hur han kommer att se ut. Det är omöjligt att bilda sig en uppfattning om hans utseende. 

Nej nu ska jag sluta och spekulera. Man kommer ändå ingenstans. 


10 % kvar. 90 % gjorda. Han har endast ett hjärta kvar att fylla i. Snälla bebis! Efter den 18 februari (V.38 = 37+0) så ska du enligt BM vara färdigbakad därinne. Var nu inte envis! Om vädret suger för att komma ut så har jag köpt mysiga filtar och fina mössor till dig så du inte ska frysa! Och du kommer få ligga lika tätt intill Mamma och Pappa som du redan gör. Vi har köpt allt som behövs till dig och lite till för att du ska få det så bra som möjligt här hos oss, Vår största kärlek. Vi längtar så mycket att vi snart spricker! ❤️

Väldigt cool bild! Här förstår man verkligen att det faktiskt ligger en bebis därinne! Önskar ibland att magen var genomskinlig eller åtminstone ha ett litet fönster så man kunde kika in till bebisen ibland. Se så han är okej. ❤️ 

Inga kommentarer: