måndag 24 februari 2014

Åh vilken underbar daaaaag!

Hej hej!

Nu ligger hon i badet och blir skrynklig igen! Vad har hon gjort idag då?

Jo hon har städat i köket! Flyttat runt på lite grejer (Fredrik är galen på mig när jag rör till för honom! Han hinner precis lära dig vart allt ska stå, sen byter jag plats! Hihi) och så torkade jag ur 2 skåp. Så nu är det bara lådorna kvar som ska göras rena och rensas lite. 

Fredrik ringde strax efter 16. Han hade hämtat bilen och skulle lämna in den så den blev tvättat utvändigt och invändigt! Vi har sån bra tvätt här nedanför oss. De tvättar bilen åt en! Supersmidigt! Slipper man göra det själv. (370 spänn kostar stora tvätten. Kan det väl bara värt.) Så jag slängde på mig och gick ner för att hålla honom sällskap medans han väntade. Men jäklar vilka sammandragningar! Puuh! Det är sån sjuk känsla när den drar ihop sig så! Man börjar ju undra om det är dags? 
Biltvätten tog 30 minuter så den va precis klar när jag kom ner. Vi passade på att storhandla idag, innan allas löner rullar in. Så nu är frys/kyl/skafferi redo för bebisens ankomst! (Snälla kom!) Vi köpte med grillad kyckling och jätte gott nybakt bröd och åt till middag. 

Och nu ligger jag här. Magen ville inte lugna ner sig även fast jag låg på sidan. Det drog i hela höften och bak i ryggen när sammandragningarna kom. Och då vet jag att varmt vatten hjälper. 

Nu har jag bara kvällspromenad med Texas + slänga soporna som uppgift innan sängen. Tror jag kommer somna fort ikväll! Hoppas i allafall för i morgon ska jag iväg vid 11! 

Lyckorus i kroppen hela dagen idag! Tänk att vädret kan göra så mycket! Bara lite ljusare så piggnar man till! Nu ska det inte regna på ett tag enligt yr.no. Hoppas det stämmer.

Natti natti!

PS. Jag tror vätskan i fingrarna var en "morgongrej" för jag får på mig ringen igen! ❤️


Tada! :-*

Inga kommentarer: