onsdag 5 februari 2014

Noll energi!

Haha! Upp som en sol, ner som en pannkaka! Ena dagen sprudlande energi, andra dagen tomt batteri! Idag har det varit tomt. Tomt på energi! Sov 5 timmar i natt. Skulle vara hundvakt så jag klev upp och åt frukost och fixade lite här hemma. Vid 10 kom Rambo. Jag tänkte jag skulle passa på att sova eftersom han inte är van att vara själv så jag va ju ändå tvungen att vara hemma. Men han är så mattekär så han pep konstant i 2 timmar! Nej jag kunde inte sova. Haha! Till slut lugnade han ner sig och jag kunde slumra till 20 minuter på soffan.




Idag har jag tvättat och sen har jag inte gjort mer än kollat på tv. Vila! 


Trött och uttråkad!

När Fredrik kommit hem och Rambo blivit hämtad så åkte jag och Fredrik till allum. Jag ville kolla om jag kunde hitta något till fotograferingen i morgon. Hittade nada! :-/ så jag får väl plocka ihop något här hemma helt enkelt. Det är ju ändå magen som skall vara i fokus. Jag kom hem med en påse från Apoteket! :-P köpte tabletter för att få bukt på halsbrännan! Nu ska jag ta ett piller varje dag istället för att ta ett när halsbrännan sätter i. Köpte en ask också för jag är så dålig på att komma ihåg att ta mina vitaminer varje dag. 


Så nu ska jag väl inte kunna glömma! :-P 

Vi käkade en varsin pizza innan vi stack hem. 


Nu har vi kollat på tv i kväll och jag har fått massage! Har även fixat mina naglar. Blåa igen! Nu ska fotogaferingen bli av! Innan jag bli för tjock eller innan bebis hinner komma ut! 



Inga kommentarer: