torsdag 13 februari 2014

Sleeping beauty.

Oh hej! 

Idag är vi trötta! Dagen och natten med smärta tar på krafterna! 

Besöket hos BM gick bra. Jag lämnade in provet och får svar i morgon när vi ska tillbaka till vår ordinarie BM. 

Vi pratade om mina förvärkar jag har och hon trodde bebis skulle komma ut tidigare än planerat. Eftersom min kropp redan kört igång med förvärkar och så. 

Sen fick jag lägga mig ner så hon fick lyssna på hjärtat på bebis. 146 låg hans hjärtljud på idag. Sen klämde hon på magen och sa att den va jätte lite och fin och sa att det bara är en bebis i min mage. Att jag inte har något fett på magen så man känner bebisen jätte tydligt därinne. "Här har vi en fot" sa hon och tryckte lite i höger sida. Det är den jag känner tydligast själv. 

Åh tänk om han faktiskt kommer tidigare! Vore så skönt! Min mamma och styvfar ska till Göteborg inte nu till helgen, men nästa. Hur coolt vore det inte om han kommit då? :-) 

När jag kom hem ifrån BM så gjorde jag mig frukost.


Grööööt! Så gott! 

Sen somnade jag och sov 2 timmar. Klev upp och plockade lite hemma. Sen käkade jag knäckemackor till lunch då vi ska få smörgåstårta hos våra vänner i kväll. Måste ha plats i magen! :-D Sen somnade jag om och vaknade 15.30?! Hur trött kan man vara? Haha! Men det är väl bra att jag lyssnar på kroppen. Texas har varit lika slapp han. Såhär har han legat idag: 


Plutten! ❤️ 

Han drar alltid igång och leker när Fredrik kommer hem från jobbet. Då skäller han först, sen hoppar han upp i soffan och slänger med en leksak och morrar lite lekfullt och viftar på hela rumpan! Idag va det tuggbenet som åkte upp i luften. Han gör alltid så. Gullevovve! 

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Vi ska väl köpa med en present till lilla Freja innan vi sticker dit. Så roligt att få köpa tjejkläder. Finns så mycket fint. 

Inga kommentarer: