söndag 16 februari 2014

Full fart med Jenny och Fredrik!

Hej! 

Vilken härlig söndag! Vaknade vid 6 kissnödig! Och sen vaknade Texas upp kissnödig också. Så jag fick slänga på mig kläderna och gå ut med honom efter att jag kissat. Och då vart jag ju pigg. Så jag gjorde mig en liten frukost och satte mig i köket med min dator och pillade lite med bloggen. Ska ändra bilderna däruppe tänkte jag. Ska fixa det i veckan. 

Jag somnade en stund på soffan. Vid 9 vaknade Fredrik. Vi bestämde då att äta frukost ute. Så vi drog till Lungbergs café och åt frukostbuffé. 90 kr per person kostade de. Ingen jättebuffé men det fanns olika nybakat bröd, pålägg, grönsaker, kokta ägg, yoghurt med müsli/flingor och bär, kaffe, juice och våfflor med grädde och sylt. Det enda jag saknade va lite färsk frukt. Men det kanske man bara har i utlandet på frukostbuffén? Fredrik va sugen på baconfeukost. Men jag är inte så förtjust i "tung" frukost. 




Havsutsikt! På sommaren ligger detta caféet perfekt! På strandpromenaden vid Eriksberg. Då har det uteservering också. 

Efter att vi ätit oss mätta så ville vi inte åka hem. Så vi fortsatte vår utflykt. Vi besökte Sjöfartsmuseet! Jag har aldrig varit där innan. Vi betalade 40 kr per person i inträde och då gäller det tydligen hela året och 4 andra museum. Så vi får väl passa på att besöka dem också nu under året då. ;-)



Små söta fiskar på första våningen. Sen va det tråkigt! Bara massa fartyg i miniatyrer. Men nu har man varit där i alla fall. 

Vi drog sen en sväng till lager 157 men där fanns inget. Så vi åkte vidare till Frölunda torg, till David bagare och köpte med 3 semlor och åkte hem till svärmor och fikade. Där blev vi kvar en stund kollade på OS och tjötade.


Semla med vaniljkräm i va ju mycket godare än mandelmassa! Mandelmassa är ju väldigt "stabbigt". Mums! 

Nu är vi hemma. Fredrik står och gör nachos. Och jag ligger på sängen och vilar lite. Magen är lite jobbig nu efter att ha varit igång hela dagen. Blir nog en film i soffan i kväll. Och kanske lite kladdkaka? 

Kan säga att min söndag varit betydligt trevligare än vad min lördag var. I morgon är det ny vecka igen. Och i morgon kan vi räkna ner ytligare en vecka. För i morgon är det bara 3 veckor kvar tills han därinne är beräknad! Wiie! ❤️ 






Inga kommentarer: