torsdag 27 februari 2014

Förbannade mage!

Idag har det inte varit någon rolig dag för mig och bebis. Hela magen har strejkat! :-( hård, öm, bubblig, svullen.. Och sen hans sparkar på det. 

Jag har försökt med allt för att få magen bra igen. Men det har bara blivit värre! 

Middag hos svärmor vid 18 och det va väldigt nära jag hoppade över det. Svårt att sitta uppe ju. Men jag kan inte bara sitta hemma så jag åkte dit. Och det va nätt och jämt man orkade sitta där. Hela magen drog igång och det blev bara värre och värre! 

Nu ligger jag på sängen och vilar. Då känns det lite bättre. Måste ut med vovven sen kan jag bädda ner mig under täcket. Önskar bara allt kunde dra igång så jag kan få ha min mage ifred! Det spänner och drar massor när man dessutom har tarmarna fulla. Och sen massa gaser på de! Haha! Ursch! Magen är stenhård även när jag inte har sammandragningar nu ju! Stackars vår älskade lilla bebis! Han kan inte ha det lätt därinne nu. Jag får helt enkelt skippa för mycket mat nu. Jag får äta feta grejer så jag håller mig mätt längre. Ägg och majonnäs. Det tar inte så mycket plats. Hehe. 

I morgon ska jag inte ligga hemma! Nepp! Nu ska jag ut och röra på mig. Då funkar magen som bäst! Jag vill in till stan! Vi ska ju på middag på kvällen i morgon, sen har faktiskt Fredrik en spelning! Trodde inte han skulle hinna med en spelning till innan bebis va ute. Men det ser ju ut så nu iaf! Han ska spela ihop med en annan kille, så om det skulle va så att det är bebis på G så får den andra spela själv. Så jag vill iaf in till stan och se om jag hittar något att ha på mig till middagen. Spelningen får jag se om jag orkar med. Men han spelar mellan 22.30-00 så han spelar ju i alla fall inte jätte sent. Jo jag ska ju till BM i morgon också! Vid 13.30. Så jag får åka in till stan innan det.

Hoppas nu magen mår bättre i morgon. Så jag klarar av att vara gravid en stund till. Om han nu bestämmer sig för att ligga kvar en stund till. Har jag inga besvär så gör det ju såklart inget om han vill stanna. Då är han ju bara min ett tag till! Hihi ❤️ När han sen kikat ut så måste jag ju dela med mig av honom! :-D Men ska jag må såhär varje dag så får han inte vara kvar därinne. Då vräker vi honom. :-P

Håll nu tummarna på att jag mår bättre i morgon, alternativ föder barn! 

Inga kommentarer: