torsdag 20 februari 2014

Då va torsdagen över.

Herregud va snabbt denna vecka har gått! I morgon är det fredag och helg! Så skönt! 

Idag fick jag sova till 8 med ett undantag vid 3 då jag va uppe och kissade. :-) klev upp vid 9 och åt lite frukost. Sen fortsatte jag med skåprensning. Igår gick jag igenom alla högar med papper som inte åkt in i en pärm än. Så nu har bebis fått alla sina papper i en pärm. Idag gick jag igenom alla kvitton! Herregud va kvitton! Några är ju bra att spara på, men kanske inte någon för 199 kr från h&m köpt 2011! Hehe! Så det blev en hög att slänga.. 


Och detta va bara hälften! 

Sen tog jag med mig Texas och tog en promenad. Ut och andas frisk luft. Texas tyckte inte det va lika rolig som jag. Men han hade inget val. :-P Lämnade av honom hemma och gick bort och handlade lite. 

Lite lunch, sen deckade jag på soffan! Sov en timma. Kan somna på 2 sekunder på soffan! Sjukt att jag inte somnar lika lätt i sängen? När Fredrik kom hem så stack vi iväg och handlade tapeter och färg. Fredrik ska fixa hemma hos sin mormor i helgen, så vi åkte bort med grejerna till henne. 

I kväll har vi ätit pizza! Jag blev så sugen! Jag som inte ens väljer pizza annars när vi handlar på pizzerian, utan det brukar bli sallad då. Men nu blev det en pizza! Med skinka, banan och ananas på! Och massa sås! :-D 


Mums! Halva pizzan åkte ner och halva ligger i kylen! Lunch till i morgon! 

I morgon ska jag fortsätta rensa lite. Och så måste man ju se hockyn! Sverige - Finland ju! Mitt på dagen! När alla jobbar! :-P ska försöka ta mig en promenad i morgon också. Tänkte köra myskväll med Fredrik sen. Men han ville börja hos sin mormor så han hinner så mycket som möjligt. Han vill bli klar innan bebis ploppar ut. Så jag blir själv i morgon. Och lördag! För då ska han fortsätta där. Min mamma och styvfar ska tillbringa helgen i Göteborg, de ska på någon föreställning så jag ska åka in och träffa dem över en lunch på lördag. Har ju inte träffat dem sen jul. Så det blir mysigt. 

Hoppas nu inte bebis bestämmer sig för att komma i helgen nu då. Fredrik ska renovera och bilen är borta på servis! :-D så efter måndag kan han komma. Då är bilen klar och jag har köpt det sista till BBväskan och skåpen är rensade, Och köket är skurat från golv till tak! ❤️ 

2 kommentarer:

Marie sa...

Haha, men OOOJ vad kvitton? Jag slänger min direkt nästintill men har börjat spara kvitton på möbler osv, men väldigt dålig på att spara kvitton på kläder o dylikt.

Jenny M. Bäcklund sa...

Hihi ja! Här har alla kvitton sparats! Vet inte varför egentligen. Bara blivit så att man lagt alla kvitton i samma låda.'en nu är det kvitton på stora inköp som endast sparas! ;-)