måndag 17 februari 2014

Solsken!

Åh så underbart väder vi haft idag! 

Vaknade vid 8. Utvilad! Skönt! Somnade runt 1 men vaknade vid 3 helt genomsvettig! Pga av att jag någongång i  natt dragit på mig täcket i sömnen. Sover ju annars bara med påslakarn. Upp och kissa. Sen somnade jag igen. 

Idag blev det vitaminbrus i champagneglas för att fira att vi börjar närma oss slutet! Och gröt såklart. :-) 



Segade runt på morgonen och vi drog vid 11.30 hemifrån. Texas fick hänga med! Hem till Evelina och Mathilda. Glömde helt bort urinprovet som stod i kylskåpet. Haha. Så nu får jag gå dit i morgon med det. 

Vi drog ut på en promenad i solen. Så skönt! Köpte med fika hem till Evelina. Vi käkade först rostat bröd med världens godaste räksallad som hennes Daniel köper på sitt jobb. Mums! Sen kaffe och kanelbulle! Stannade till 15, sen åktejsg hemåt och plockade i ordning lite. En kort powernap på soffan, sen kom Fredrik hem ifrån gymmet. Middagsdags! Nu har jag bara degat i soffan och sen tagit mitt bad. Vi ska väl stoppa i oss sista biten kladdkaka i kväll och fortsätta kolla på filmen vi började med igår. Den är 2 1/2 timme lång så vi hann bara med 50 minuter igår innan det va dags för herrn att lägga sig. 

Väldigt härlig dag! I morgon ska det regna! Resten av veckan ska det regna! :-( skit! I morgon blir det då till MVC med provet och sen har jag inget mer planerat. Ska iväg onsdagkväll så jag får väl ta en vilodag i morgon. Plocka hemma. Och blir det uppehåll i vädret så får jag väl kosta på mig en promenad i alla fall.

Texas va helt slut när vi kom hem ifrån Evelina föresten! Han är inte van att vara ute så länge. Hemma sover han ju nästan hela tiden. Idag fick han vara igång från 11.30-16. Så han sprang raka vägen till matskålen när vi kom hem och slängde i sig maten. Sen tassade han vidare till sin korg och kröp ner under sin filt. 


Soldyrkarn hemma hos Evelina! ❤️

Inga kommentarer: