onsdag 26 februari 2014

Besök på storken och tårtbuffé!

Hej!

Snart är onsdagen över och jag ligger i vanlig ordning och bloggar från badet! Extra varmt idag! 

Idag vaknade jag på soffan! Kunde verkligen inte somna igår. Så det fick bli soffan. Jag somnade med en gång jag bäddat in mig och stängt ögonen. Båda fönstrena öppna och endast påslakarn på mig?! Helt sjukt! Jag brukar frysa väldigt lätt. 

Vaknade vid 2 av att Texas pussade mig! Hehe! Men somnade om. Vaknade sen vid 6, och då va det Fredrik som pussade mig! ❤️ Somnade om igen och vaknade vid 8! Bebis ville att jag skulle gå upp! Frukost och sen körde jag igång både tvättmaskinen och diskmaskinen. Bytte sängkläder och klippte Texas klor och borstade hans tänder. Gjorde mig sen i ordning för att bli upplockad av Evelina och Mathilda. Hon ville kolla på vagn på en annan affär så jag hängde på! Vi käkade Lunch på steinbrenner och Nyberg. 



Räksallad och sen tårtbuffé med kaffe! 

Vi handlade lite på Ica innan hon körde hem mig. Jag körde igång med att tvätta lite till och lagade middag. Energi deluxe!

I kväll har vi installerat basen till babyskyddet i bilen! Så nu är det bara att klicka i det när det är dags för tripp till BB! ❤️ Fredrik bytte även vindrutetorkare på bilen. Så nu är det superfräsch! Nyservad, nytvättad och nya torkarblad! Nästan så man inte får åka i den ens! Haha pedant-freddan! 

Ska snart kliva upp här för det är väl Mia på grötö idag? Eller det börjar ju 21. Jaja då hinner jag pyssla med lite annat. Magen är hård som en klump än! Och jag hoppas att det drar igång snart! Vi skulle varit iväg i kväll. Men jag ville vara hemma och så bad jag även Fredrik stanna hemma hos mig. :-) Jag tror jag ska kräva lite massage eftersom jag varit så duktig idag med tvättning, sängklädsbyte, matlagning och så har jag köpt honom en påse naturgodis! :-P mutning!

Dags att kliva upp innan han misstar mig för ett väldigt tjockt russin! 

I morgon väntar veterinären med Texas och middag hos svärmor. Får nog försöka softa ner lite emellanåt. Så den där bebisen känner att han vågar komma ut. Tror jag får dra ner på fikat också! Jag tror nämligen att våran lilla kille är tillräckligt smart och inser att sålänge han ligger därinne så får han massa gott! När han kommer ut är det slut på sötsakerna! Så jag får nog numera börja äta spenat och sånt som barn inte gillar. Så kanske han inte vill vara kvar! ❤️ Hihi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ås så gott det ser ut! Vart ligger detta??
// Stina

Jenny M. Bäcklund sa...

Ja supergott! Det finns på fler ställen i göteborg! här har du hemsidan! http://www.steinbrenner-nyberg.se :) Här är vi i sannegårdshamnen. Men jag brukar gå till det som ligger i stan. Nära centralen. Nästan vid chilli ligger det om du vet vart de ligger?