onsdag 12 februari 2014

Kanonkula och kålpudding.

Go kväll! 

Här har vi legat i sängen sen 20.30! :-) kollat på Mia på grötö nu. Och känt på bebisen som lever loppan. 

Vilken dag! Jag tänkte jag skulle ta mig en promenad förut. För även om jag har ont så är jag så rastlös! Men jag kom inte långt. Jag kom till affären för att panta alla våra flaskor. Sen vågade jag inte gå längre. Så jag gick hem. De där ilningarna är värst. Och hugg nere i magen. 


Kulan framför tvn! Haha! Min lilla basketboll! 

Jag har iaf gjort kålpudding idag. Så det åt vi till middag när Fredrik kom hem. 


Och rivna morötter som är så gott! "Hö" som jag kallade det som liten. ;-) 

Tog sen ett bad för att lugna magen lite. Och det hjälper faktiskt. Känner honom väldigt tydligt typ nere vid fiffi nu. Det lixom bubblar till. Jag känner hur har rör sig nedåt. Jätte coolt. 

I morgon har jag bett Fredrik väcka mig. Ska försöka vara på vårdcentralen när de öppnar vid 8. Sen kanske jag ska hem till Evelina. Om jag inte har för ont. Kanske måste vila inför kvällen för då ska vi äntligen få träffa vänner och deras 2 veckors gamla bebis! ❤️ Tror ni inte man kommer bli extra sugen på sin egna då? Hon fick 12 dagar över tiden. Måste ha känts som en evighet! Men de kommer ut till slut! Till och med min gör det, även om det känns som han inte kommer det. Längtan är stor! Och Fredrik börjar också bli otålig och säger till bebis "kan du ta och komma ut nu?" Och så pickar han lite lätt på magen. Han börjar vänja sig vid magen nu föresten. Han klappar på den när han kommer hem från jobbet. Men sparkarna är lite otäcka än. Idag fick han nått vasst typ ett knä mot sitt finger. Så skrek han till och ryckte undan handen. Hihi! Tror bebis har vänt sig för nu ligger jag på vänster sida och känner hans rörelser ner i madrassen. Komsi komsi bebis! Leta dig nu fram till exit-skylten. ❤️

Inga kommentarer: