måndag 3 februari 2014

Veggo-Måndag!

God morgon! 

Trött tjej vaknade 7! Ursch! Somnade vid 2, så det har inte blivit mer än 5 timmar i natt! :-( dessutom så har jag vänt på mig femtioelva gånger i natt! Vaknat varje gång och svank och höften knakar till! 3 hopp krävs för att vända på mig med en kudde mellan knäna! Haha! Nu börjar jag bli otymplig! Tur att inte Fredrik vaknar av mitt bökande. Bebis höll alltså igång till 2, det va därför jag hade svårt att somna. Han har vänt sig med armar och ben utåt så det va hårda rörelsen därinne! Och det va även lilla bebis som väckte mig vid 7 med sparkar. 

Nu har jag kört igång en tvätt och plockat med kläder i klädkammaren. Och sitter i soffan med min frukost. 


Gul och vit frukost idag! + aco gravid och en kopp nyponsoppa!

Idag mår jag illa! Även efter frukosten! Blääh! Magen vill inte alls fungera nu. Så det är väl fullt därinne! Så jag får försöka få i mig sånt som får igång magen. Starkt kaffe? Katrinplommon?  :-/ 

Påtal om maten. Nu har jag beslutat att köra vegetariskt på måndagar! Om blodpudding räknas som veggomat? Haha kanske inte? Men det får gå idag. Tänkte på det nu när jag gjorde frukost och hoppade över leverpastej och skinkan. Jag tror det är bra att hoppa över kött ibland just för att utvidga fantasin i recept! Så nu ska jag testa detta på måndagar. Till middag ska jag göra broccoli och ädelostsoppa! 

Inga planer alls idag. Så det blir lugna puckar här hemma. Tänkte försöka mig ut på en promenad senare, men just nu ser det ut som att det regnar! Ursch! 

Ha en bra måndag! 

Inga kommentarer: