lördag 8 februari 2014

Kaffe för magen.

Godmorgon! 

Här slog mina ögon upp strax innan 7. Låg kvar en timma, kände någon som petade mig på axeln. Fredrik var vaken. Men när jag talade om att klockan var 07.40 så suckade han och somnade om. Tråkigt för mig! Hehe. Fick sen ont i magen så jag orkade inte ligga kvar. :-( kramper! Ursch! Så nu har jag gjort mig en kopp kaffe och hoppas på att få igång "systemet". 

Det är ljust ute och inget regn. Så jag tänkte passa på att ta mig ut på en promenad medans killarna (Fredrik och Texas) sover. Bebben är vaken och sparkar för fullt! Ja eller bökar rättare sagt. Nu har han inte så mycket plats för att få till sparkar. 

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och bläddra i min tidning jag fick med posten igår.  Så kanske jag mår bättre och piggnar till. Känns nästan som om det kommer bli en Powernap istället för powerwalk! 


Ikväll har Fredrik spelning på Storan! Genesis har fest. Hört att det kommer mycket folk! Tror det va slutsålt. Så 600-700 pers kommer! Självklart ska jag dit. Förmodligen sista festen innan lilla L kommer. Sen har Fredrik alkoholförbud tills bebisen kommer! :-P Inte alls synd om honom! Vet ni när jag drack senast? Första helgen i Juni! Har kanske inte haft något val, men det har inte varit något jag saknat direkt. Så det känns inte som någon stress att dricka så fort bebis är ute. Kanske ska köra vid första helgen i juni i år? Då har kroppen varit utan ett helt år! 

Nej nu kallnar kaffet! 

Inga kommentarer: