tisdag 25 februari 2014

Hot hot hot!

Puuh! Va varm jag är!

Ligger i sängen och kokar typ! Ursch hatar att va såhär varm och inget hjälper! :-( sova naken utan täcke med fönstret öppet. Ändå är jag stekhet! UFF! Hoppas de här hormonerna försvinner fort ifrån min kropp när bebis har kommit. Eller åtminstone dämpar sig lite. 

I kväll klarade jag inte att sitta upp. Jag hade så starka sammandragningar så det fick bli ett väldigt varmt bad. Ont i hela ryggen så det va skönt att lägga sig "på mage" i vattnet och kunna sträcka ut ryggen åt båda hållen. Efter badet så försvann det onda. Och så fort det släpper så har jag glömt bort att jag måste ta det lugnt. Så jag slängde på min kläder, träningsdojjorna, hörlurar och tog med Texas och gav mig ut på en rask 30 minuters promenad. Ja jag är väl kanske lite galen. Men ligga på soffan orkade jag inte. Kändes bra att komma ut en sväng till, även fast jag fick stanna vid en lycktstolpe och andas igenom en stark sammandragning. Texas stirrade på mig och undrade vad jag höll på med! Haha! 

Väl hemma vart det käk och film! Fick ligga i Fredriks armar! Det va inte igår jag gick med på att spoona i soffan! Jag vill helst ligga själv på kvällen då varenda rörelse från någon annan sätter igång sammandragningar. Men ikväll bad han så snällt! Haha ❤️ Magen va rätt lugn. Eller så har jag helt enkelt börja vänja mig vid den stenhårda basketbollen till mage. 

Trötta bäddade vi ner oss i sängen redan för 2 timmar sen. Kollade på tv en timme och jag är pigg! Än! Det är som att min säng är bäddad med koffein! Kan inte slappna av här inne alls! Soffan somnar jag på, på 2 sekunder. Kanske får sova på soffan i natt. Där har jag närmare till fönstret med. För nu känns det som om kroppen blir kokt.

Från det ena till det andra. Buskarna på innergården börjar blomma! 


Se så fin! Våren är här! Eller? Våren är nog min favoritårstid. Då blir man lycklig bara av någon timmas sol. När man sätter sig ute och fikar fast man fryser för att solen skiner. När man klär på sig förlite för att de faktiskt sagt på tvn att det är vår ute. Första vårvärmen mot kinderna är så underbar! Och idag kunde jag använda mina solglasögon! Då är det vår minsann! ❤️

Inga kommentarer: