fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag.

Hej!

Idag vi haft en pigg dag! Och det har märkts på magen nu i kväll.

Det blev en sväng till Ikea med Evelina och Mathilda idag. Jag köpte bara lite ljus och sånt. Småsaker. Vi lunchade också där. 

Väl hemma så plockade jag i ordning och fixade med sakerna jag köpt. La mig sen en sväng på sängen för att få magen att slappna av. Såna sammandragningar som kört igång för att jag varit igång sen 6. Låg på sängen i 40 minuter. Men inge trött så jag kollade bara på ett avsnitt av orange is the new black. Sen kom Fredrik hem. Vi gick bort till BM. Han va så nervig idag! Han har börjat inse att bebis kommer snart och förlossningen är snart vår verklighet. Så han får lite ångest. Vi gick igenom det med BM och skrev lite om hans tankar och hur han kunde reagera när han blir stressad, i förlossningsbrevet. Han tyckte det kändes skönt. Och då känns det skönt för mig också. ❤️ 

Efter BM så handlade vi lite inför kvällen och sen gick vi hem och lagade middag. Hel fläskfilé i ugn med champinjonsås. Han tog ris till, jag tog bara sallad.


Jag har ingen plats i magen så jag fick bara i mig 2 skivor fläskfilé. :-( Sen såg Fredrik vad besvärliga mina sammandragningar var så han tog hand om disken och sa till mig att gå och lägga mig i badet. Alltså magen va så hård så jag kunde inte böja mig över tallriken så jag fick skjuta ut tallriken mot magen för att inte tappa maten i knät. 


Ser roligare ut än vad det är kan jag meddela. 

Men 40 minuter i badet gjorde nytta! Magen slappnade av och till slut lugnade lillen ner sig. Man vill aldrig gå upp. Hade lätt kunnat somna där. Men jag hade en kissnödig hund. Så jag hoppade i Fredriks onepiece och tog med Texas ut på en runda. Gå har jag inga problem med. Promenader + kyla efter bad är underbart! Jag står hellre upp än sitter ner nu när han är så stor därinne. 

I kväll har vi ätit lite cheesecake och kollat på nybyggarna som vi missade igår. Jag fick gråta en skvätt! Haha! 
Vi har bara tagit det lugnt. Jag har legat ner på sidan med amningskudden mellan knäna och under magen. Det va skönt. Nu har vi gått över till sängen. Jag har en trött pojkvän på fredagskvällarna. Jag känner mig inte speciellt trött alls. Konstigt att det kan vara sån skillnad på från dag till dag. Kommer väl vara helt utslagen i morgon. 

Nu får jag lägga undan telefonen i alla fall och försöka somna. I morgon va det skridskor på schemat. Ja eller Fredrik och kompisar skulle åka och jag skulle ju då bara hängt på och kollat. Jag är ju grym på skridskor men vågar mig inte ut nu på isen och ifall jag skulle ramla. Men det blev inställt. Utomhusbana och det ska regna i morgon. Så vi får komma på något annat roligt att göra helt enkelt. 

Natti natti! 

PS. Jag är så hungrig! Men det finns verkligen ingen plats därinne! Han tar upp varenda kvadratmillimeter vår lilla pluttis! Superjobbigt att välja mellan hunger eller att vara proppmätt! :-( ds. 

Inga kommentarer: