lördag 15 februari 2014

Fått dagen att gå.

Hej!

Vaknade 8 i morse efter att ha sovit 6 timmar i natt. Fixade frukost - gröt! Vaknar varje morgon och tänker: åh nu får jag äta gröt! (Fan min mjölk är ju slut kom jag på nu! :-/) idag blev det äpplemos och kanel på! :-) 

Sen körde jag igång med städandet i köket. Rensade skafferiet och torkade ur skåpet + skåpluckorna. Rensade bland kryddorna och torkade av kryddhyllan. Herregud va smutsigt det blir! Fett och äckligt! Men nu är i alla fall en tredjedel av köket skurat. Får dela upp det nu så jag orkar. Får ta en tredjedel till i morgon. När jag inte orkade mer så gick jag och vilade en säng. 

Va ute på en promenad på 3 km. Va tvungen komma ut och byta luft i lungorna. Rensa tankarna och röra på kroppen. Skönt att komma ut. Och vädret va helt okej just då. Morgonen började med regn och nu är det typ storm ute. 

När jag kom hem va jag ensam resten av dagen/kvällen. Jag la mig och vilade en stund på soffan, sen tog jag ut Texas. Kollade på film, bakade en kladdkaka, tog ett bad och myste sen ner i soffan med kladdkaka och vispgrädde! Mums! Det va inte igår jag bakade det kan jag meddela. 


Nu ligger jag i sängen. Hungrig för att jag inte får i mig tillräckligt. Tycker jag äter hela tiden. Men det är väl för att jag bara kan äta lite i taget. Då kommer hungern snabbt. Kan inte vara bra för tänderna. Och blodsockret måste ju gå bananas i kroppen på mig. Upp och ner, upp och ner.. Inte direkt positivt ur förbränningens synvinkel. Men just nu spelar ju inte det så stor roll. Men snart! Typ 3 veckor kvar nu ju.. Ja eller 3 1/2! Måste kolla över föräldrapenningen, så jag hänger med. Än går jag ju på graviditetspenning. Fram till 27 februari tror jag det är. Sen får jag välja om jag vill ha föräldrapenning direkt efter eller om jag börjar plocka ut det när bebis är född. Beror ju mycket på om han går över tiden eller inte. Tar han tid på sig och går 2 veckor över tiden så blir det ju 3 1/2 vecka utan lön. Det funkar ju tyvärr inte. Då får man ta ut innan. Så ur den synvinkeln så är det ju positivt om han kommer strax efter 27 februari. Även mamma och pappa skulle uppskatta det! ❤️ 26 februari känns som en bra dag. 38+1. Ja varför inte? 12 dagar för tidigt. Nästan som sin mamma! Sjukt om han faktiskt kommer innan min nästa tid hos BM. Hihi 

Nej nu bloggar jag med bara ett öga. Trött! Så nu ska jag nanna! Morgondagen har inga planer. Förutom att skrubba några skåp i köket. 

Natti natti!

Inga kommentarer: