söndag 9 februari 2014

Bläh!

Go kväll!

Vilken slapp dag! Jag har degat i soffan, sovit mellan 14.30-16, kollat på film, suttit vid datorn och nu tagit ett bad och bäddat ner mig i sängen. 

Ätit endast 3 mackor och sen godis på det idag! :-/ ingen matlust alls när "systemet" inte vill fungera. Inte ens starkt kaffe funkade! :-( så i morgon är det jag som går till Apoteket. Jag kan egentligen inte dricka laktulos för det innehåller som ni kanske hör på namnet, laktos. Men det skiter jag (bokstavligen, haha) i! 

Har ont i magen igen. Men nu är det för tarmarna. Känns som att jag har mat ända upp till halsen. Proppfull! Känns som jag väger 150 kg! Ursch! 

Sjukt varmt också! När jag badar på kvällen så badar jag först, smörjer in mig och sen går jag ut sista rundan med Texas. Då hinner jag kyla ner mig lite. Men idag pep han vid dörren precis när jag skulle glida ner i badet! Så då va det bara att slänga på sig kläderna och gå ut med honom. Och ta badet efteråt. Får nog nästan ställa mig på balkongen en sväng och kyla ner mig. Annars kommer jag aldrig somna.

Jag har ju fått mina bilder från fotograferingen. Men jag har inte hunnit slänga upp dem här än. La upp några på Facebook och på min Instagram. Jennybacklund heter jag där! Jag är låst så ni får begära att få följa mig om ni vill se bilderna. Men jag ska nog visa er några bilder. Satt med picasa idag och försökte. Men det är ju så sjukt många bilder att välja på. Så jag ska nog dela upp dem och göra collage. Jag är dessutom inte så kunnig på det programmet så jag får nog tillägna lite mer tid där. Skulle ändå behöva gå igenom alla mina bilder, mycke skit.

Nu ska jag linda in mig i mitt påslakarn och ställa mig en stund på balkongen! Så kommer jag nog somna skönt sen.

I morgon är det ny vecka och jag börjar den med att bli ompysslad! Mer om det i morgon. 

Texas är nog magens största fann. ❤️

Inga kommentarer: